Wit Geld

 

Wit Geld

Wit Geld

Wit Geld verkoopt dezelfde financiële producten als de rest, alleen doet Wit Geld dat veel goedkoper.

Het idee van Wit Geld is om in deze markt met een spinnenweb aan kosten, zoals polis-, assurantie– en andere onduidelijke kosten 0% hiervan door te berekenen aan de klanten van Wit Geld.

Dit maakt verzekeringen transparanter, en dus leuker.

We houden de uitleg eenvoudig.

Het wordt veel te moeilijk gemaakt in de financiële markt. Daarom heb je al snel een adviseur nodig en dat zie je terug in je hoge maandelijkse premie bij Wit Geld.
De gemiddelde tussenpersoon pakt in de regel zo’n 20% van jouw maandbedrag aan vergoeding en hiervoor heeft hij jou maar enkele keren of zelfs maar één keer geadviseerd.
Als je het zelf begrijpt, ben je je eigen adviseur.

Bij Wit Geld laten ze je eenvoudig zien dat verzekeren kinderspel is en dat je Pensioen niets meer is dan een spaarpot voor later, die ervoor zorgt dat je kunt stoppen met werken. En dat is wel zo goedkoop.

Bij WitGeld betaal je alleen de kale premie, zonder voor een doorlopende provisie tot wel 25% te betalen.

Mocht u vragen hebben
Je kunt als klant altijd bij Wit Geld terecht met vragen over bijvoorbeeld de polisvoorwaarden of over een betaling. Daarnaast kun je ons ook altijd bereiken wanneer je schade hebt. Bel ons op 070 7 101 108 of stuur je vraag naar [email protected]

autoverzekering

Financiële producten eenvoudig, begrijpelijk, solide en goedkoper maken, en dus leuker.
Dat is wat wij doen. Dat is waar Wit Geld voor staat.

Levensverzekering | Wit Geld

Follow Us Levensverzekering van Wit Geld De levensverzekering van wit geld is een unieke verzekering. Je betaald namelijk 1 keer het bedrag van € 399,00. Voor wie dit in 1 keer kan missen is dit een hele goede optie. De belangrijkste dekkingen van de Wit Geld verzekering: Verzeker het leven van jezelf of van een …

View page »

Leave a Reply