Kortingscode

Een kortingscode is vaak lastig te vinden en daarom zijn wij nu ook gestart om onze bezoekers deze te geven.

Kortingscode

KortingscodeDeze codes zijn zeker niet alleen van verzekeringen, sterker nog wij denken dat verzekeraars er niet veel zullen geven. Wij verwachten dat de meeste kortingscodes van diverse online winkeliers uit de volgende categorieën zullen komen:
shopping, telecom, mode, Baby en Kids, Sport, Electronica, Geschenken, Gezondheid, Wonen en tuin etc.

Waar kunt u een kortingscode vinden.

Als u een kortingscode zoekt, klikt u dan eventjes op de link “Kortingscode” boven aan de pagina.

U krijgt dan een overzichtelijke lijst te zien met alle kortingscodes die wij momenteel hebben. Heeft u uw winkel gevonden, klik dan op de blauwe knop “Lees verder”. U krijgt dan alle informatie over deze web-winkel te zien. Ook zult u hier veel winkels zien die een uitverkoop hebben. Uiteraard vermelden wij er ook bij van en tot wanneer een bepaalde actie geldig is.

Hoe kan het dat ze zomaar een kortingscode weggeven ?

Het grote voordeel van het internet is dat als u online een product aanschaft dit vaak goedkoper is dan via een reguliere winkel. Dit komt omdat de web winkelier in tegenstelling tot een reguliere winkelier geen fysieke winkel hoeft te hebben. Dit scheelt behoorlijk in de kosten en zo kunnen ze vaak vele malen goedkoper zijn. Zo goedkoop zelfs dat ze u ook een kortingscode kunnen geven.

Kwaliteit
Bij de meeste online winkels heeft u gewoon dezelfde kwaliteit als in een gewone winkel. Alleen veel goedkoper natuurlijk. De winkels die wij hier plaatsen hebben over het algemeen een zeer goede reputatie. De meeste winkels zijn dan ook aangesloten bij thuiswinkel waarborg. Deze instantie zorgt ervoor dat u als consument tot op zekere hoogte beschermd bent. Weten met wie u zaken doet. Dit biedt het thuiswinkel waarborg u:

 • Veiligheid & privacy via SSL certificaten.
 • Veilig en vertrouwd betalen.
 • Meer bedenktijd: 14 dagen bij producten.
 • Onafhankelijke klachtenbemiddeling.
 • Algemene voorwaarden ism de Consumentenbond.


 • Ziet u op een pagina bij ons dit onderstaand logo staan dan kunt u dus vertrouwd uw aankopen bij deze winkel doen.

  Thuiswinkel Waarborg

  Thuiswinkel Waarborg

  Tips:

  Bent u een echte koopjes shopper ? Schrijf u dan in voor een nieuwsbrief bij de verschillen de web-winkels. Zo mist u nooit meer een leuke aanbieding.

  Als u een betaling gaat doen let dan goed op of het webadres begint met https:// in plaats van http://. Tevens zult u het welbekende slotje in uw browser moeten zien. Pas als u beide heeft gezien kunt u veilig uw betaling afronden.

  Laat uw gegevens nooit opslaan bij een web-winkel. Dit versnelt het betalingsproces wel maar als de web winkel gehackt wordt dan liggen uw gegevens op straat. U kunt dus beter uw gegevens iedere keer opnieuw invullen als u een aankoop wilt doen.

  Winkel altijd vanuit thuis. Gebruik dus nooit een openbare computer om uw aankopen te doen. Als u dit wel zou doen dan riskeert u dat uw gegevens in verkeerde handen vallen. Er blijven namelijk altijd sporen achter op een computer die voor een beetje handige computeraar snel is te achterhalen.

  Shop altijd met een kortingscode en wordt geen dief van uw eigen portomonaille.

  1 comment

  9 pings

  Skip to comment form

  1. J.R.

   Ik vind vouchercode.nl/ ideaal. Voor ieder wat wils, zullen we maar zeggen. Je hoeft er geen gegevens achter te laten ofzo, ze geven alleen kortingen door. Handig overzichtje.

  1. Reactie op Kortingscode door Hans Anders - krijg 4% van je orderwaarde terug | WijzigJePolis.nl | Verzekeringen | Telefoons | Leuke Aanbiedingen | TravelSquare

   […] Reactie op Kortingscode door Hans Anders – krijg 4% van je orderwaarde terug | WijzigJePolis.nl | V… […]

  Leave a Reply