EenGerustGevoel

EenGerustGevoel uitvaartverzekering

EenGerustGevoel is onderdeel van NorthWest Uitvaartverzekeringen, opgericht in 1993, en is een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij.

Bij EenGerustGevoel staan Zekerheid, transparantie en integriteit centraal in de dienstverlening.

U en uw nabestaanden worden op elk gewenst moment snel en deskundig geholpen. Niet alleen bij het afsluiten van uw uitvaartverzekering, maar ook bij tussentijdse vragen of wijzigingen en bij overlijden. EenGerustGevoel neemt u en uw nabestaanden een stuk zorg uit handen.

Uw uitvaart, uw keuze

EenGerustGevoel maakt elke uitvaart mogelijk.

Regel uw uitvaart zelf, zoals u dat wenst, en tegen een zeer scherpe maandelijkse premie. Een uitvaartverzekering van EenGerustGevoel keert altijd in natura uit. Na uw overlijden worden de kosten voor uw uitvaart, indien deze binnen de verzekerde waarde blijven, betaald door EenGerustGevoel. Uw nabestaanden hoeven geen kosten te betalen of voor te schieten.
Met een uitvaartverzekering van EenGerustGevoel houdt u altijd zelf de vrijheid om de uitvaart te laten uitvoeren zoals u dat wenst en door wie u wilt. Het is nooit te laat om uw wensen bij te stellen.

De voordelen zijn:

 • Lage premie
 • Vrije keuze verzorging uitvaart
 • Deskundige begeleiding
 • Heldere voorwaarden
 • Uw kind al voor €1 meeverzekerd
 • online adverteren www.m4n.nl

  Een kort stukje uit de Volkskrant over EenGerustGevoel(NorthWest)

  Wie uitvaartverzekeringen vergelijkt bij Independer.nl zal zien dat NorthWest vaak als goedkoopste komt bovendrijven. Een man van vijf-tig die een bedrag van 10.000 euro wil verzekeren tegen eenkoopsom (eemalige premie) is bij NorthWest 4.240 euro kwijt. De concurrent die het dichtst in de buurt komt(Klaverblad) rekent 5.000 euro. Bij Yarden moet de klant 5.440euro aan premie inleggen.

  Ook op de vergelijkingssite van de Nationale HypotheekPas (NHP), een keten van hypotheekadviseurs, is
  NorthWest te vinden in de top van de vergelijkingen. NHP verkoopt de verzekeringen van NorthWest zonder
  provisie. Voor de bemiddeling rekent NHP eenmalig 195 euro. Dit is het tarief voor één persoon. Een gezin is 295 euro kwijt.‘NorthWest is de enige verzekeraardie een product zonder provisie levert’, zegtElian Smits, directeur van NHP. ‘Anderevergelijkbare verzekeringen vallen onder meer duurder uit omdat de verzekerde 6 tot 10 procent provisie betaalt. Dat bedrag kan gedurende de looptijd oplopen tot 2.500 euro bij een verzekering voor twee veertigers met een maandelijkse premie.’

  EenGerustGevoel is een gespecialiseerd in Uitvaartverzekeringen waardoor er veel expertise in huis is. Dit heeft voor u als klant vele voordelen voor als het echt nodig is. Er is ook een koopsompolis mogelijk. Dit houd in dat u in 1 keer uw uitvaartverzekering kunt betalen. Zo heeft u geen last meer van de maandelijkse premie en kan u op de langere termijn geld besparen. Volgens diverse concurrentievergelijkingen heeft EenGerustGevoel de scherpste koopsompolis in de markt.

  Uitvaartverzekeringen | EenGerustGevoel

  Follow Us Met een EenGerustGevoel Uitvaartverzekering regelt u uw uitvaart, zoals u dat wenst. Traditioneel of met uw eigen persoonlijke invulling, alles is mogelijk. De verzekeringsspecialisten van NorthWest beschikken over gedegen marktkennis en jarenlange ervaring in het ontwikkelen van verzekeringsproducten. Bij overlijden wordt de verzekerde waarde in natura uitgekeerd. EenGerustGevoel betaalt alle kosten rondom uw …

  View page »

  Leave a Reply