DAS verzekeringen

DAS Rechtsbijstand verzekering

DAS_verzekeringen

DAS_verzekeringen

Wij zijn DAS. Sinds 1963 zetten we ons in voor ieders belang.

Daarin zijn we pioniers. Onze rechtsbijstandverzekering maakte het voor het eerst mogelijk dat mensen zélf hun recht konden halen. Altijd vragen wij ons af waar we mensen nog meer en nog beter kunnen bijstaan. Is er behoefte aan juridische hulp of ondersteuning bij incassovragen? Dan hebben wij daarop het antwoord. Wij beperken ons niet tot een discipline of vakgebied, maar denken vanuit mensen en hun vragen. Of dat nu particuliere of zakelijke vragen zijn DAS verzekeringen staat voor u klaar.

Want het is onze missie juridische en financieel juridische expertise
toegankelijk te maken voor iedereen.

Omdat de meeste juridische zaken financiёle gevolgen hebben en vice versa. Incasso en juridische hulp, financiering of aanverwante ondersteuning, je hebt vaak een mix van specialisten nodig om al je vragen beantwoord te krijgen.

Daarom verenigt DAS juridische en financieel juridische expertise onder één dak.

Praktische en haalbare oplossingen die DAS Verzekeringen aanbied
En onze expertise maken we toegankelijk voor iedereen. We praten in gewonemensentaal. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. En bieden meer dan advies alleen. Onze specialisten komen met praktische en haalbare oplossingen om problemen op te lossen of juist te voorkomen. Wij zijn er echt voor onze klanten. Daarom helpen wij mensen en bedrijven altijd, ook als ze niet verzekerd zijn.

Het is ons streven dat ieder mens en elk bedrijf zo zelfstandig en zorgeloos mogelijk kan functioneren.

DAS vervult daarin een sleutelfunctie. De maatschappij wordt immers steeds complexer.

Er is meer behoefte aan gedegen advies en praktische ondersteuning, maar ook aan een luisterend oor.

De menselijke maat is voor ons leidend. Wij zeggen altijd: ‘zacht als het kan, hard als het moet’.

Juridische en financieel juridische kennis
We staan mensen en bedrijven echt met raad en daad bij. Onze incassospecialisten bijvoorbeeld doen er alles aan om de relatie tussen beide partijen in stand te houden. Want daar is uiteindelijk iedereen bij gebaat. Ook bieden we complete juridische hulp. Niet alleen geven we advies over juridische en financiële vragen, we zorgen ook voor de praktische invulling daarvan. En we hebben een adviesdesk die je altijd kan bellen, ook als je niet verzekerd bent. Want dan reken je gewoon af per uur.

We kunnen dus met recht zeggen dat DAS alle juridische en financieel juridische kennis en kunde in huis heeft en inzet om jouw vragen te beantwoorden. Van kleine huis-tuin-en-keuken-vragen tot complexe zakelijke geschillen. Daarin zijn we doortastend. Luisterend. Aandachtig. Zo helpen we dag in dag uit onze klanten vooruit.

online adverteren www.m4n.nl

Klik hier voor meer informatie over de verzekeringen van DAS

Rechtsbijstandverzekering

DAS Rechtsbijstandverzekering

Follow Us Rechtsbijstandverzekering vergelijken en direct afsluiten Met een rechtsbijstandverzekering van DAS verzekert u zich van de beste juridische hulp bij een conflict! Op uw werk, in het verkeer, bij de koop van uw huis. Als er een probleem ontstaat, vraagt u zich af waar u recht op heeft. Met een rechtsbijstandverzekering van DAS verzekert …

View page »

2 pings

  1. RVS Verzekeringen | WijzigJePolis.nl | Polis | Verzekeren

    […] DAS verzekeringen […]

Leave a Reply