Agis Zorgverzekeringen

Agis Zorgverzekeringen

Agis Zorgverzekeringen is met 1,23 miljoen klanten en ruim 1.400 medewerkers één van de grote zorgverzekeraars in Nederland.

Samen met Avéro Achmea, Interpolis, Zilveren Kruis Achmea en FBTO zijn de zorgverzekeraars van Achmea gebundeld in de divisie Zorg & Gezondheid.

Missie Agis Zorgverzekeringen

Agis is een ondernemende zorgverzekeraar. Een vertegenwoordiger en gids voor onze klanten. Hun belang is onze drijfveer. Voor onze zorgaanbieders zijn we een betrouwbare partner. Samen met hen verzekeren we onze klanten de toegang tot op maat gesneden zorg van een goede kwaliteit.

Kernwaarden

Agis Zorgverzekeringen haalt altijd het maximale uit de zorg.

Dat uit zich in gedrevenheid van Agis om zorg te verbeteren, en in vertrouwen bij de doelgroep dat Agis betere zorg biedt.

Agis Zorgverzekeringen, De Zorgverbeteraar.
Agis Zorgverzekeringen wil haar klanten de beste zorg bieden. Daarom werkt Agis samen met zorgaanbieders aan verbeteringen in de zorg, waar mogelijk. Door een goede kennis van haar verzorgingsgebied weet Agis als geen ander de weg in ziekenhuizen, zorgcentra en thuiszorgorganisaties. Als specialist in zorgverzekeringen blijft Agis zich hard maken voor goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor iedereen. Agis. De Zorgverbeteraar.

Producten Agis:

combi pakket
takecare
prolife

Agis Zorgkantoor
De AWBZ is een verplichte verzekering voor de hele bevolking, tegen ziektekosten die niet via de basisverzekering worden gedekt. Agis voert voor meer dan 3 miljoen mensen de AWBZ uit. Agis beheert de zorgkantoren in Utrecht, Amsterdam, Apeldoorn – Zutphen en omstreken en ’t Gooi (inclusief Almere). Meer weten over de AWBZ? Ga dan naar www.agiszorgkantoren.nl.

online adverteren www.m4n.nl

Koning Agis
De naam Agis Zorgverzekeringen is geïnspireerd op koning Agis. Koning Agis – jong, daadkrachtig en vernieuwend – stond voor herstel van maatschappelijke waarden in het Sparta van 245 voor Christus. Een man met een sterk gevoel voor rechtvaardigheid, die een oude Spartaanse waarde, gemeenschapszin, in ere heeft hersteld. Een bron van inspiratie voor onze tijd. Vernieuwingsdrang, zorgzaamheid en aandacht voor elkaar zijn ook voor Agis Zorgverzekeringen belangrijke waarden.

Zorgverzekering | Agis

Follow Us Opbouw zorgverzekering Agis Een zorgverzekering van Agis kan uit de volgende onderdelen bestaan: Basisverzekering voor € 105,85 Iedereen van 18 jaar en ouder moet verplicht een zorgverzekering afsluiten. Met de basisverzekering van Agis hebt u toegang tot alle ziekenhuizen in Nederland en hebt u geen gedoe met bonnetjes en declaraties. Aanvullende verzekering vanaf …

View page »

Leave a Reply