«

»

Oct 12 2014

Monuta Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

Het is teken van verantwoordelijkheid om zorgen te maken over de vraag of uw dierbaren financieel veilig zijn in geval van overlijden. Het is een geruststelling als u een goede overlijdensverzerking aflsuit. In nederland is een begrafenis verplicht. Dat wil zeggen dat de nabestaanden moeten betalen voor de begrafenis. Uitgaven voor Uitgaven voor overlijdensakten, erfrecht, graf, rouwkaarten en kransen kunnen snel oplopen tot enkele duizenden euro’s.500x500 mei 2014

Sparen zonder belasting te betalen – Uitvaart
Een minder bekende manier om te sparen zonder belasting te betalen, is een speciale spaarrekening bij een uitvaartverzekeraar. DELA en Monuta zijn voorbeelden van uitvaartverzekeraars die deze spaarrekening aanbieden. Hierop mag je maximaal 6.859 euro sparen zonder belasting te betalen. Dit geld reserveer je dan vast om je uitvaart te betalen. Steeds meer mensen vinden dit een interessant alternatief voor de uitvaartverzekering.

Meer over de Uitvaartverzekering