«

»

Oct 12 2014

Ditzo verzekeringen

Ditzo gaat klantgericht te werk, ze bieden verzekeringen waarvan je op aan kunt en zijn volledig toegespitst op wat echt nodig is.

Geen onnodige moeilijkheden, maar begrijpelijke voorwaarden en eerlijke premies. Doordat de nadruk ligt bij de behoeftes van consumenten heeft Ditzo een kwaliteitskeurmerk behaald. Het Keurmerk Klantgericht Verzekeren houdt in dat klantgericht werken centraal staat.ditzo

Overzicht verzekeringen Ditzo:

Zorgverzekering

Autoverzekering

Reisverzekering

Woonhuisverzekering

Inboedelverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Autoverzekering
Bij de autoverzekering van Ditzo zijn de behoeftes van de consumenten het uitgangspunt. Een faire schadeafhandeling zorgt er dan ook voor dat klanten erg tevreden zijn. Ditzo heeft gemiddeld een 8.8 behaald voor haar schadeafhandeling, wat ver boven het gemiddelde ligt.

U bepaald zelf waarvoor en hoe lang u verzekerd wilt zijn. De dekking kunt u op elk gewenst moment zelf veranderen of opzeggen, zonder een opzegtermijn. Daarnaast heeft de verzekeraar zeer aantrekkelijke voordelen. U krijgt altijd vervangend vervoer en een haal en brengservice maakt dit extra gemakkelijk. Bovendien wordt uw auto gerepareerd met 4 jaar focwa garantie. Mocht het gebeuren dat uw auto total loss is dan wordt er genoeg geld uitgekeerd voor een gelijkwaardige auto. De verzekeraar kijkt naar de verkoopwaarde waardoor u gegarandeerd een zelfde soort auto terug kunt kopen. Bij Ditzo profiteert u onder andere van de volgende voordelen:

Gelijkwaardige autoregeling
Dekkingen 24/7 zelf aanpassen
Geen opzegtermijnen
Binnen 5 minuten verzekerd
No-claim korting tot 70%
Faire schadeafhandeling
Minder kilometers betekend minder premie
Haal & breng service
Vervangend vervoer
Overstaphulp