«

»

Jul 23 2013

Reisverzekering Afsluiten : Top 3 Reisverzekeringen

Als je nog nooit schade hebt geclaimd zul je je misschien afvragen waarom je eigenlijk een reisverzekering nodig hebt.

Je hebt immers al zoveel verzekeringen die je tegen van alles en nog wat beschermen, zoals een aansprakelijkheidsverzekering, een zorgverzekering of een inboedelverzekering. Dat klopt, maar als je naar het buitenland gaat dan bieden deze verzekeringen je geen of slechts gedeeltelijke dekking. Bestudeer de polisvoorwaarden van deze verzekeringen om te bepalen in hoeverre je verzekerd bent en pas daar je wensen voor een reisverzekering op aan. Als je alleen in Nederland op vakantie gaat dan is een reis verzekering niet echt noodzakelijk.Reisverzekering,Annuleringsverzekering

Op het moment dat u tijdens uw reis autopech krijgt, kan een autohulp dekking handig zijn. Afhankelijk van de gekozen reis verzekering, kunnen zaken als autohulp, een vervangende auto en het vervoeren van de kapotte auto naar Nederland onder de dekking vallen. Het kan zijn dat bepaalde gebeurtenissen ook al onder uw autoverzekering gedekt zijn, dus houdt hiermee rekening bij de keuze van uw reis verzekering. De groene reis verzekering is een doorlopende reis verzekering voor particulieren en werd onlangs geïntroduceerd. Het is de eerste duurzame reis-verzekering van Nederland! De groene reisverzekering is beter voor het milieu, de portemonnee en levert ook nog eens duurzame werkgelegenheid op. Groen, duurzaam en voordelig.

Een kortlopende reisverzekering sluit u af wanneer u slechts eenmaal in het jaar op vakantie gaat.

U bent dan enkel verzekerd voor de periode dat u op vakantie bent. Volgens een woordvoerster van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) is het afsluiten van een verzekering heel verstandig, vooral gezien de kostbare apparatuur die mensen vaak meenemen op reis zoals smartphones, tablets en dure camera’s. Een reis verzekering zorgt ervoor dat mensen niet zelf op hoeven te draaien voor de kosten van onder meer diefstal, schade en ziekte. Gaat u regelmatig op vakantie in binnen- en buitenland en wilt u een doorlopende reisverzekering afsluiten? Wij zijn u graag van dienst!

Wilt u schade aan uw bagage melden voor reis-verzekeringen dan kan dat heel eenvoudig via het online schademeldingsformulier van Europeesche Verzekeringen. Meer informatie Op ieder moment onbezorgd op reis Vakantie is genieten en leuk. Daar hoort ook een goede doorlopende reis verzekering bij. Kies wat u nodig heeft met de FBTO Reis verzekering. Een doorlopende reis verzekering waarmee u het hele jaar onbezorgd op reis kunt. De FBTO Reisverzekering Online: u kiest zelf uw dekking Onze FBTO reis verzekering Online biedt u de keuze uw dekking voor de reis verzekering zelf samen te stellen. Naast de uitgebreide Basisdekking zijn er 5 extra dekkingen mogelijk.Reis verzekering,Annuleringsverzekering

Het is belangrijk om je goed in te dekken, want mocht er onderweg iets gebeuren en je komt erachter dat je polis het niet dekt dan kun je voor onaangename verrassingen komen te staan. Wees je dus bewust van wat je nodig hebt en wat er gedekt is.

Reizen met een goede reisverzekering is reizen zonder zorgen!

Heb ik een reisverzekering nodig? Als u uw voordeur achter u dichttrekt begint de reis. De reis eindigt ook met het dicht trekken van de voordeur, maar dan bij terugkeer.

Dus de heenreis, het verblijf en de terugreis worden gedekt door de reisverzekering.