«

»

Jul 19 2013

Bedrijfsauto Verzekeren

Bedrijfsauto verzekeren is hetzelde als een gewone autoverzekering

Bedrijfsauto Verzekeren

Om uw bedrijfsauto te verzekeren gelden dezelfde voorwaarden als voor uw particuliere autoverzekering.
Bij de aanschaf van een auto bent u verplicht een autoverzekering af te sluiten. Dit is verplicht omdat op het moment dat u de auto koopt u tenminste weer naar huis moet rijden. Zelfs bij dit wellicht korte ritje kan u een ongeluk krijgen. Bent u niet verzekerd dan draait u dus zelf op voor alle kosten. Zowel de kosten van uzelf dan wel de kosten van de tegenpartij. Dit kan behoorlijk in de papieren lopen en daarom is uw bedrijfsauto verzekeren dus verplicht.Bedrijfsauto verzekeren tip

Er zijn verschillende verzekeraars waar u uw bedrijfsauto kunt verzekeren. Net als bij uw prive auto is het raadzaam om uw verschillende verzekeringen bij verschillende maatschappijen onder te brengen. Onlangs was er nog een aflevering te zien op Tros Radar waar uitgelegd werd hoe de verzekerings maatschappijen u eigenlijk bedonderen met de zogenaamde kortings bundels. Oftewel als u meerdere verzekeringen bij 1 verzekeraar onder brengt krijgt u korting.

Echter is gebleken dat de korting die u krijgt lang niet zoveel is dan als u bij een andere verzekeraar de verzekering had afgesloten. Dit kan u dus honderden euro’s per jaar besparen. Dus NIET alle verzekeringen bij 1 verzekeraar onderbrengen is het advies !

Bedrijfsauto verzekeren de beste

Natuurlijk zijn er vele ervaringen en meningen op het internet te vinden over verschillende verzekeraars. Wij hebben hieronder een aantal verzekeraars geplaatst die over het algemeen goed zijn bevonden op diverse websites.

Bedrijfsauto verzekeren tot slot

Mocht u uw bedrijfsauto goedkoop willen verzekeren dan is het raadzaam om eens bij independer te kijken. Uw bedrijfsauto verzekeren is hier gemakkelijker omdat je slechts eenmalig je gegevens hoeft in te vullen. Deze gegevens hebben verzekeraars nodig om de hoogte van uw premie van uw bedrijfsauto te kunnen bepalen. Wat natuurlijk erg belangrijk is om van te voren te weten is hoe u uw bedrijfsauto wil gaan verzekeren.
WA, WA+ of All Risk. hierin zitten grote prijsverschillen dus let goed op wat voor uw bedrijsauto van toepassing is.

Uw bedrijfsauto verzekeren kunt u dus gemakkelijk zelf online regelen.