«

»

Nov 16 2012

De Zorgverzekering kan 65 euro goedkoper

Zorgverzekering in 2013 online tenminste 65 euro goedkoper

Zorgverzekering

65 euro goedkoper


Goedkoper verzekeren

Wat veel mensen niet weten is dat het online afsluiten van de zorgverzekering goedkoper is dan de oude papier polis. Hieronder een artikel die we tegen kwamen op 2013zorgverzekering.nl

14/11/2012 0 REACTIES DOOR: SUZANNE VOGEL

Voor sommigen is het misschien ondenkbaar, maar bij veel zorgverzekeraars kun je ook nog steeds een zorgverzekering afsluiten via de papieren polis.

Toch kun je beter het wereldwijde web opgaan om jezelf te verzekeren voor de basisverzekering, aangezien online gemiddeld 65 euro goedkoper is in 2013. Bij verzekeraar Agis is het verschil het allergrootst met maarliefst 103 euro minder op de online polis, dan die je in de brievenbus kunt krijgen als bestaande klant.

Bekijk ook zeker eventjes de website van independer.nl om een goede vergelijking te maken

Waarom is een zorgverzekering internetpolis zo voordeliger?Dit is mogelijk omdat de communicatie vaak vooral loopt via internet (chat) of e-mail en moeten medicijnen worden besteld middels een online apotheker. Bestaande klanten krijgen de goedkopere variant vaak niet actief aangeboden door hun verzekeraars. De scherpe online polis werkt daarom erg goed om nieuwe klanten aan te trekken, waarvoor het mogelijk ook bedoeld is. Als iedereen de online polis zou afsluiten zou je 65 euro per jaar kunnen besparen.

Accepteer daarom nooit direct het papieren aanbod wat je zorgverzekeraar in dezer dagen aan gaat bieden, maar kijk eens rond op het internet naar een goedkopere zorgverzekering.