«

»

Sep 14 2012

FBTO Autoverzekering de voor- en nadelen

FBTO Autoverzekering

FBTO Autoverzekering

De FBTO Autoverzekering

Fbto komt met een nieuwe autoverzekering.
Wie nu voor zijn of haar splinternieuwe of tweedehands auto een nieuwe autoverzekering afsluit, krijgt tot 3 jaar na de aanschaf, zijn of haar volledige aankoopbedrag terug als de auto total loss is verklaard. Geen enkel andere verzekeraar heeft op dit moment zo’n sterke actie ! Dit is misschien wel een betere regeling om de auto verkoop te stimuleren dan die van de regering (de autosloop regeling, met al z’n haken en ogen)

Voordelen van fbto op een rijtje
1. Het hele jaar door aanvullende modules van fbto aan- of uitzetten
2. Vergoeding van de aanschafwaarde bij total loss
3. Schade niet verzekerd? Toch hulp en voordeel!

Bij FBTO kun je online je auto verzekeren? ? Hierbij kunt u kiezen uit de verschillende basisverzekeringen:
– WA
– WA-plus
– WA-Casco (allrisk)

U kunt uw basisverzekering aanvullen met modules.

Zo kunt u de fbto autoverzekering af stemmen op uw persoonlijke situatie.

Doordat u de meeste modules aan en uit kunt zetten ongeacht welke maand of jaar het is, heeft u zelf de kosten in de hand. U betaald dus alleen voor de verzekering die u echt nodig hebt.
Een voorbeeld:
U gaat gezellig op vakantie. Voordat u weggaat zet u de aanvullende module Pechhulp Buitenland aan. Nu bent u verzekerd wanneer u bijvoorbeeld schade en/of pech heeft met uw auto in het buitenland. Als u terug bent van vakantie zet u de module weer uit. Handig en zeer kosten besparend! Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd de website bezoeken op fbto.nl


De video is momenteel niet beschikbaar. Probeert u het later nogmaals

Wist u dat:

Fbto verzekering zonder tussen personen werkt. Door niet met tussenpersonen te werken bespaard fbto kosten. Hierdoor bent u als klant goedkoper uit.

Er complete bundels zijn zodat u nooit over- of onder verzekerd hoeft te zijn.

Fbto in leeuwarden zit.

Veel schade meldingen binnen een week behandeld worden.

Klik hier om alle informatie over fbto te lezen.

De schade wordt door fbto relatief snel afgehandeld. Meestal binnen 1 a 2 weken. Tevens krijgt iedere klant een gratis registratie voor YellowBrick.

Wat is Yellowbrick?
Yellowbrick is voordelig bricken, makkelijk parkeren. Je parkeert je auto en start je parkeertijd met je mobiele telefoon of app. Als je weer weg wilt, stop je de tijd weer met een paar klikken. Je betaalt achteraf via je rekening of creditcard. Zo betaal je nooit te veel en heb je nooit gedoe met tussentijds bijvullen. Meer over Yellowbrick weten ? Klik dan op deze link.

Ervaringen van klanten over de fbto autoverzekering

Ervaring van Kel op 29-03-2012

Mijn ervaring met de FBTO autoverzekering is goed.

Al jaren ben ik bij de FBTO verzekerd met meerdere verzekeringen waaronder dus ook de autoverzekering. Nooit eerder moest ik een claim in dienen maar helaas was het laatst wel zover. Er was in onze auto ingebroken. De airbag, radio en tomtom waren gestolen. En een zijraam was ingetikt. De morgen waarop ik zag dat er was ingebroken heb ik direct aangifte gedaan. En die aangifte samen met de nodige formulieren verzonden naar FBTO. Op voorhand had ik al het vermoeden dat de tomtom niet verzekerd was omdat die gewoon los in het dashboardkastje lag en deze niet standaard bij de FBTO autoverzekering zijn meeverzekerd. Na bericht van de FBTO bleek dit inderdaad zo te zijn. Wel jammer maar helaas. De rest werd wel gewoon vergoed. De afhandeling ging ook redelijk vlot en inmiddels is mijn auto weer gemaakt. Mijn FBTo autoverzekering ervaring beoordeel ik met een 9. Dit om de vlotte afhandeling waarbij FBTO duidelijk zowel schriftelijk als telefonisch communiceerde en geen moment moeilijk deed.

Ervaring van monique op 08-07-2012
ik ben al jaren verzekerd bij de fbto. ik heb al tal van jaren geen schade gehad dus mijn premie is ook lekker laag. toen ik zojuist ging kijken of mijn autoverzekering goedkoper kon kwam ik erachter dat fbto voor mij de laagste premie heeft. de andere goedkoopste was alsnog 5 euro duurder dan fbto. niet overgestapt dus.

Ervaring van Marielle op 13-08-2012
Omdat de zorgverzekering volgend jaar een stuk duurder wordt besloot ik mijn verzekeringen door te spitten en te kijken of deze nog steeds actueel waren qua prijs. Al mijn verzekeringen waren wel zo’n beetje goed alleen mijn autoverzekering bij Interpolis was aan de dure kant. Toen heb ik wat rond gevraagd bij collega’s vrienden ect. en die rade mij vooral centraal beheer en fbto aan.

Vanuit die adviezen heb ik mijn premie berekend bij de FBTO en kwam erachter dat ik veels te veel betaal! Want de premie bij fbto was 30euro per maand goedkoper! DUs sinds vorige week loopt mijn verzkeering bij de fbto omdat deze veel goedkoper is dan mijn huidige verzekering en ik hier meer positieven beoordelingen over vond op het internet ten op zichte van interpolis.

Ik had trouwens al een paar jaar een woonverzekering bij de fbto en nog nooit problemen gehad, dat speelde ook mee, ik heb vertrouwen in de fbto autoverzekering!