«

»

Feb 06 2012

Thuisapotheek ervaringen van klanten

Thuisapotheek is een super handige dienst waarmee u, simpel door u aan te melden, uw herhaal recepten thuis bezorgt krijgt.

Deze dienst is geheel gratis en thuisapotheek declareert deze dienst bij uw zorgverzekeraar. U hoeft zelfs geen herhaal recepten meer aan te vragen bij uw huisarts. Dit wordt namelijk door thuisapotheek verzorgd. Thuisapotheek bespaard u ook nog eens een hoop tijd. Zo hoeft u dus nooit meer bij uw apotheek te wachten. Vaak is het hier erg druk.

Thuisapotheek bezorgt alle gangbare medicijnen voor chronische aandoeningen.Als u zich hebt ingeschreven, belt de apothekersassistente van de thuisapotheek u op om uw medicatie met u door te nemen.
Website van Thuisapotheek: http://www.thuisapotheek.nl

Thuisapotheek ervaringen van klanten:

Thuisapotheek

Thuisapotheek

Sinds deze maand maak ik ook gebruik van de thuisapotheek,
ik moet zeggen erg handig en doordat je eerst een e-mail krijgt, weet je precies wat je kunt verwachten via TNT-post en wanneer.
mochten er vragen en of opmerkingen zijn, kun je altijd even bellen.
Ik moet zeggen dit is voor mij een uitkomst.
Hoef niet meer elke maand naar de dokter om eerst een herhaal recept te halen en dan 2 dagen later naar de apotheek.
Ikzou echt niet anders meer willen
groet, Tineke


Hoi,

Sinds kort heb ik me aangemeld bij de thuis apotheek.
Zelf vind ik het erg handig, omdat ik nu iedere keer optijd mijn medicijnen krijg en als het even niet makkelijk gaat dan heb ik in ieder geval niet het probleem om ze op te halen.
Natuurlijk is het zo dat het ook geen moeite kost om even te bellen voor een herhaal recept, maar als ik naar mezelf kijk heb ik het door mijn ziekte al druk genoeg en dit is dan toch een klein beetje gemak.

Groetjes

Ik werd een paar jaar geleden benaderd (telefonisch) door de thuisapotheek en heb me meteen aan ze overgegeven . En ik kan niet anders zeggen dan dat ik ZEER tevreden ben. Geen gedoe meer met herhaalrecepten aanvragen en me rot ergeren in de apotheek waar het eeuwen duurde voordat je eindelijk aan de beurt was. Ik hoef er nooit meer naar om te kijken en heb altijd mijn medicijnen in huis. Alle lof voor de thuisapotheek. Ik snap wel dat ze niet welkom zijn binnen de wereld van apotheken want zo hebben ze minder inkomsten. Maar voor mij is het een zegen.

Bij mij wisten ze totaal niets van de medicatie die ik gebruikte en ik ben wel door hun benadert. Ik heb mij aangemeld omdat mijn eigen apotheek een rommeltje maakt van mijn medicatie en ik door mijn beperkingen moeilijk mijn medicatie altijd kan ophalen. Wij (moeder en dochter) hebben ons naar zeer grote tevredenheid dus ingeschreven en zijn ook super netjes behandeld door de medewerkers aan de telefoon.
Ik vind het zeer slecht dat alleen negatieve reacties in beeld worden gebracht in de uitzending want er zijn volgens mij ook genoeg tevreden klanten over deze apotheek aanwezig?
Waarom worden niet zowel de POSITIEVE als NEGATIEVE kanten tegen het licht gehouden ? Iedereen maakt fouten ook apothekers in de woonwijken en daar kan ik volledig over meepraten want daarom ga ik over naar deze apotheek.
Groeten Uit Twente

Nog nooit geprobeerd maar het lijkt me wel handig zeker nu de winter eraan komt kan ik minder goed uit de weg.

Ija en het is ECHT gratis tenzij je voor bepaalde medicatie moet betalen en de medicijnen hadden bij mij dezelfde samenstelling als de medicatie van mijn andere tabletten, zelfde doosje om precies te zijn!

Ik heb een tijdje huisapotheek gehad, en moet zeggen..KLASSE! Krijgt een mail ruim van te voren dat de bestelling eraan komt, ik persoonlijk heb er geen problemen mee gehad. Nu heb ik ze niet meer nodig omdat ik geen medicijnen meer slik ( godzijdank)

Erg handig en doordat je eerst een e-mail krijgt, weet je precies wat je kunt verwachten via TNT-post en wanneer.
mochten er vragen en of opmerkingen zijn, kun je altijd even bellen. Dit is voor mij een uitkomst. Nu hoef ik niet meer eerst naar de dokter en twee dagen later naar de apotheek.

Website van Thuisapotheek: http://www.thuisapotheek.nl
Heeft u ook een ervaring met Thuisapotheek, laat dan eventjes een berichtje achter.