«

»

Feb 05 2012

Simyo.nl kortingscode en ervaringen van klanten

Simyo.nl is het online merk van KPN en zijn gevestigd in Amsterdam.

Simyo

Bij Simyo.nl bel en internet je via het betrouwbare netwerk van KPN tegen lage tarieven. Je beheert alles eenvoudig online via je persoonlijke omgeving, Mijn Simyo. Bovendien betaal je bij Simyo alleen voor wat je verbruikt en zit je nergens aan vast.

Met Simyo.nl bespaar je op je bel- en internetkosten door middel van de onderstaande punten.

 • Geen dure winkels
 • Alles eenvoudig online regelen
 • Geen dure mobieltjes die ze weggeven
 • Geen overbodige diensten
 • Simpele en lage tarieven
 • Simyo Sim Only 250 min/sms + 1500MB slechts €20,98


  Amsterdam – 9 februari 2012 Simyo breidt het aanbod internetbundels uit voor al haar sim only abonnementen tot maar liefst 1500MB. De grootte van de bundel is uitzonderlijk voor sim only providers.

  Simyo, dochteronderneming van KPN, past per 9 februari haar abonnementen aan en komt hiermee tegemoet aan de groeiende vraag van de comsument naar grotere mobiele internetbundels. De huidige bundels van 200 MB en 500 MB worden uitgebreid met een 1000 MB én een 1500 MB internetbundel.

  Wat Simyo daarnaast nog unieker maakt ten opzichte van andere sim only aanbieders is een internet snelheid van 2 MB per seconde bij iedere bundel.

  Actieprijzen
  Ter introductie van de nieuwe databundels heeft Simyo tijdelijk actieprijzen voor de 3 grootste bundels!
  – 500 MB van €9,99 voor € 7,99
  – 1000 MB van €16,99 voor € 9,99
  – 1500 MB van €21,99 voor € 13,99

  Simyo
  Simyo bestaat sinds 2005 als aanbieder van prepaid simkaarten en is 100% dochter van KPN. Sinds 2011 biedt Simyo ook sim only abonnementen aan. Kenmerkend aan Simyo is dat zij een pure online speler is. Zij heeft geen dure overheadkosten, zelf een gratis klantenservice, waardoor zij scherpe tarieven kan bieden op het netwerk van KPN.

  Kortingscode en acties van Simyo:
  Kortingscode en acties van Simyo.nl:

  Simyo.nl
  Abonnement
  250 min/sms
  € 9,99 € 6,99 p/mnd
  2,3 cent per min/sms
  +
  Nu 50 min/sms gratis

  Bekijk deze kortingscode

  Extra opwaardeer Voordeel !
  Je simkaart bevat €2,50 beltegoed. Als je tijdens je bestelling opwaardeert, ontvang je direct €5,00 extra beltegoed.Dus in totaal €7,50 extra beltegoed!

  Bekijk deze kortingscode

  Web to go dongel
  inclusief € 10,- webtegoed voor maar € 25,-
  Dat is dus slecht € 2,50 per dag voor zorgeloos internetten op je laptop !
  Bekijk deze aanbieding

  Simyo.nl ervaringen van klanten:

  Ik gebruik al vanaf de 1e dag dat Simyo bestaat 2 simyo kaarten, en dit tot volle tevredenheid ! Heb simyo gemachtigd dat zodra mijn tegoed onder de 2 euro komt ze automatisch mogen opwaarderen met 10 euro. Mocht het met deze machtiging toch mis gaan, trek ik het direct in. Ook mijn vrouw belt met Simyo, en ook zonder klachten. In mijn vriendenkring ken ik nog 2 mensen met Simyo., heb ik hen aanbevolen. En je raadt het al, ook 100% tevreden. Alleen maar positieve geluiden, en nee ….. ik heb geen aandelen Simyo.

  Het bereik is goed en bij problemen kan je gratis de klantenservice bellen. Via mijn Simyo een duidelijk overzicht van je verbruik en je kan eenvoudig je bundel per maand aanpassen.

  Minpunten: Als je iemand belt en hij neemt niet op kost het je 1 bel minuut, bel minuten worden naar boven afgerond, dus als je iemand 2 minuten en 1 seconde belt kost het je 3 minuten.

  Als dit nog aangepast zou worden, dan krijgen ze 5 sterren.

  Ergens vorig jaar een sim only abonnement afgesloten, incl nummerbehoud. Het duurt ongeveer 10 dagen voordat alles is afgerond, maar dat ligt ook aan je vorige provider.

  Verder nooit echt problemen gehad.
  bij vragen is het wel aan te raden om te mailen, heb je binnen 1 dag antwoord. Wachttijd bij bellen is vrij lang.

  Jullie mensen hebben altijd te zeuren hè…….wees blij dat die tarieven nog erg goedkoop zijn en per seconde word berekend! Zie op simyo forum…..ik heb helemaal geen klachten! En alles is lekker makkelijk en simpel! Ik zou zeggen: neem een kijkje op het simyo forum, en jullie mensen zijn helemaal triest die nog naar het politie gaan….alsof simyo jouw leven naar de k**** brengt…

  In al die slechte beoordelingen kan ik me niet vinden. Heb nu ruim eem jaar een abo + internet bij Simyo en blijf altijd netjes binnen mijn bundel en betaal dus 18 euro per maand.

  Levering: volgens afspraak
  Bereik: prima
  Onderstening: per email binnen 1 dag correct antwoord.

  Toch heb ik een smart phone, gebruik internet, route navigatie en lees mijn emails dagelijks.

  Als ik zie, dat mensen om mij heen nog geen 5 minuten hun mobiel met rust kunnen laten, verbaast het me niets dat de kosten aan het eind van de maand de pan uit vliegen.
  Daar kan een provider niets aan doen, dat doen we helemaal zelf!

  Kortom ik ben helemaal tevreden bij Simyou

  Simyo heeft ‘uit coulance’ 8 euro teruggestort op mijn tegoed die ik tussen twee dagbundels door verbruikt zou hebben aan internetten. Nog steeds is mij niet duidelijk hoe zij iets in rekening kunnen brengen op het moment dat ik geen internetbundel heb. Bovendien heb ik niet om 00.00 uur zitten internetten!
  Maar toch bedankt, Simyo.

  Sinds 1 dag over op simyo met nummerbehoud. Nummer overzetten ging zeer vlot. Op mijn android telefoon moest het internet handmatig worden ingesteld maar dit lukte na een simple google actie. Veel duidelijk berichtgeving wanneer mijn nummer zou worden gewisseld (van hi naar simyo, beiden KPN dus daarom waarschijnlijk zo soepel)Ook dag van te voren nog een berichtje dat het nummer zou wissellen. erg tevreden hierover dus. Internet speedtest gedaan, ik haal 1,4 Mbps via 3G, dit is dus meer dan de beloofde 1 mbps en veel meer dan ik met hi haalde (0,4 mbps) heb de test meerdere malen op verschillende momenten gedaan, dus het zal wel kloppen. Ben overall erg tevreden na 2 dagen in bezit.

  Ik bel nu ruim 6 maanden met Simyo, een geregeld abo heb ik afgesloten. In eerste instantie had ik hem naast een ander abonnement omdat ik altijd over mij bundel heen ging. Toen was het nog een weinig abo. Toen mijn abo bij T-Mobile afliep kon ik kiezen om weer twee jaar door te gaan. Omdat ik regelmatig problemen had met het netwerk van T-mobile besloot ik het niet te doen.

  Simyo had ik nog nooit problemen mee gehad, ik geloof dat het via KPN netwerk gaat. Zelf ben ik niet zo handig dus belde ik de klantenservice vansimyo om te vragen of ik mijn abonnement kon vergroten naar geregeld. Blijkt dat dat gewoon allemaal online kan, geweldig, heb ik dan ook direct gedaan!

  Nog altijd tevreden met deze provider!
  Inmiddels bellen ook mijn ouders met simyo…

  Rudie, we weten toch inmiddels wel dat die gps- alarmpjes net zo lang blijven proberen tot ze bevestiging krijgen…. Als simyo geen sms- ontvangstbevestiging stuurt (en dat doen ze niet zonder *0# voor het bericht, blijft jouw gps- alarm berichten sturen. Niet hun schuld: je had de handleiding op de site en in het doosje beter moeten lezen, had je veel geld en een dik hart gescheeld.

  Er staan veel verhalen bij die naar mijn bescheiden oordeel echt voorkomen hadden kunnen worden door beter te lezen en te informeren. Zijn we net ons allen zo zelfverzekerd dat we denken alles wel al te weten? Kunnen we nooit meet iets nieuws leren? Ik denk van wel, en zeker in deze branche. Aanbiedingen vliegen je om de oren en zijn elke week anders. Als we de volgende week een betere aanbieding krijgen dan deze week, zul je niemand horen. Maar als we volgende week een mindere krijgen……

  Symio is gewoon van KPN. Niemand is verrast te horen dat dit een grote, logge club is die niet uitblinkt in blitsende flitsende service. Maar ze lossen het altijd op, waar het ook over gaat. Kwaliteit van netwerk is ok, in buitenland prima roaming geregeld en ook de mogelijkheden van netwerk- blokkades voor buitenland zijn erg zinvol en nog lang niet bij alle providers te realiseren. Ik ben nu een paar maanden klant en dik tevreden. Mijn eerste mobieltje dateert uit 1991, dus ik heb echt al wat ervaring met heel veel aanbieders. Symio levert serieus een goed product voor een eerlijke (laagste?) prijs. Vergelijkbaar met Vodafone maar véél voordeliger en volledig vrij in alle keuzes (ook die van vandaag opzeggen!) Er is vast een plekkie in NL te vinden waar een ander beter bereik heeft, maar 99,9% van alle gevallen zal Simyo winnen op kwaliteit.

  Succes voor iedereen die nog een keuze moet maken!

  Communiceer al een lange tijd via het KPN netwerk en hou van de uitstekende dekking die zij vertegenwoordigen. (ten opzichte van bijvoorbeeld T-Mobile/Ben/Simpel) Van een Hi abonnement overgestapt naar een abonnement van Simyo. Per maand opzegbaar. Goedkoop! 12 euro voor 250 belminuten en internet. De simkaart kwam aan en de nummerportering ging ook vlekkeloos. Vragen werden correct beantwoord.

  Werk zelf bij een dealer van bijna alle netwerken. Dus ben bekend met de technische euvels en regels die het soms met zich mee brengt.

  Al met al niets te klagen en bij een internet test werd een snelheid van 1,9Mb behaald. Op de site staat 1 Mb. Dat kom je niet vaak tegen dat de snelheid daadwerkelijk hoger is!

  Groet,
  Mark

  ik heb simyo al 3 jaar en ik heb er nog nooit echte problemen mee gehad.. alleen moet ik na opwaarderen als ik in de min heb gestaan mijn simkaart even eruit halen en dan weer erin doen..
  en je hoeft niet perse een simlockvrije telefoon te kopen.. als je een telefoon bij kpn/hi winkel haalt doet de simkaart het ook..

  @bertus.. dan heb je misschien iets verkeerd ingesteld op de site maar als er word afgeschreven van je bank dan moet je beltegoed nou wel erg hoog zijn als je nooit belt.. met die smsjes zou ik niet weten.

  bron: telecomervaring.nl
  Heeft u ook een ervaring met Simyo,
  laat dan eventjes een berichtje achter over Simyo.nl

  1 comment

  2 pings

  1. Paul

   Ik heb zelf goede ervaringen met Simyo gehad omdat ik een paar jaar geleden ook gebruik heb gemaakt van een actie waarbij je een gratis simkaart kreeg en beltegoed. Sindsdien ben ik tevreden met deze service provider.

  1. Goedkope prepaid telefoons waar kunt u het beste zoeken | WijzigJePolis.nl | Polis | Verzekeren

   […] Goedkope prepaid telefoons van Simyo: […]

  2. Simyo.nl kortingscode en ervaringen van klanten | WijzigJePolis.nl … | Goedkoop Internationaal Bellen - Buitenland

   Read more here: Simyo.nl kortingscode en ervaringen van klanten http://www.belinternationaal.nl/simyo-nl-kortingscode-en-ervaringen-van-klanten-wijzigjepolis-nl/

  Comments have been disabled.