«

»

Feb 11 2012

Schoenen kortingscode en ervaringen van klantenSchoenen


Schoenen kun je tegenwoordig heel goed online kopen.

Als ze bijvoorbeeld niet passen dan kunt u ze vaak kosteloos weer terug sturen. We hebben eens gekeken wat nou de beste online winkels zijn op dit moment. Allereerst hebben we hieronder de winkels eens op een rijtje gezet. Vervolgens hebben we per winkel een aantal ervaringen van klanten geplaatst.

Schoenen online kopen wordt op deze manier hopelijk gemakkelijker.

Wij hebben vaak kortingscodes van deze winkels die we hier zullen plaatsen. Dus hou dit bericht in de gaten !

Schoenen winkels getest:

Van den Assem Schoenen
O’ Moda
Spartoo
Shoemixx.nl

Kortingscode:
Spartoo
Ontvang 15% korting op de producten met de volgende code: ‘SPTNEW12’. Deze code is geldig tot en met 31 mei 2012 vanaf een aankoopbedrag van € 100,00.
Gebruik de kortingscode

Schoenen

Schoenen

Schoenen ervaringen van: Van den Assem Schoenen

Ik vind het prima. Ik heb er nu 2 keer iets besteld en allebei de keren nog sneller binnen dan eigenlijk gezegd was. Als je alleen aanbiedingen besteld en dus 7 euro verzendkosten moet betalen, moet je gewoon iets goedkopers erbij stoppen en dat terug sturen, scheelt je kosten:) Het retour sturen is namelijk gewoon gratis, kijk maar op de site. Prima winkel!

Ik heb meerdere malen een bestelling van Van den Assem gedaan en ben tot nu toe zeer tevreden. Levering keurig binnen de aangegeven termijnen en de bestellingen zijn zeer netjes verpakt. Zeker het ruime aanbod aan authentieke UGG Australia artikelen vind ik geweldig. Klantenservice is ook erg vriendelijk en goed geregeld.

Tevreden. De schoenen zijn geen nep merken, betrouwbaar en je hebt ze snel in huis! Ze zouden er over 2-4 dagen zijn, en ja in 2 dagen.

Schoenen ervaringen van: O’ Moda

Ik bestel al verschillende jaren bij Omoda. En ik ben altijd ontzettend tevreden over zowel de levering als de kwaliteit van de producten.

Ook wanneer je een vraag stelt via de chatfunctie, een mail stuurt of belt. Altijd wordt je netjes te woord gestaan en wordt je voorzien van een advies waar je iets aan hebt!

Meestal krijg je ook nog een leuke tas of een schoenlepel bij je bestelling.

Omoda, ga zo door!

Geweldige kwaliteit! En er is altijd wel iets wat past;-)!
Leuke acties!

prima
Snelle levering, zonder verzendkosten. Retourname zonder problemen. De ideale plaats om op internet schoenen te kopen.

Zeer goede sokken hele goede produkten en niet duur en zeer klant vriendelijk top ga zo door !

ruime keuze, goede service, snel geleverd.
mooie schoenen en tassen. ruime merken keuze, en vlotte levering.
gratis verzenden en retourneren! en bij elke bestelling krijg je een leuke o’moda tas cadeau!

Schoenen ervaringen van: Spartoo

Ik heb er vorige week schoenen besteld voor mijn zoon ( Vans) .Ze waren overal uitverkocht in de stad en zelfs bij de site van Vans zelf waren ze niet meer verkrijgbaar! Ik kreeg na de bestelling een mail dat ik over twee dagen op een link kon klikken om te kijken waar de schoenen zich bevinden, aangezien ze uit Frankrijk moesten komen.
Nou ik had de schoenen binnen 4 dagen al thuis. Ik kan niet anders zeggen dat het dus super snel geleverd is. En ik was best wel bang na de reactie’s die ik na mijn bestelling pas had gelezen. Dus ik bestel in het vervolg mooi de Vans op Spartoo.nl

Ik heb afgelopen zaterdag 2 paar schoenen besteld bij Spartoo.nl, schoenen die ik graag wilde hebben, maar nergens meer in mijn maat te krijgen waren. En las pas later reviews over Spartoo en begon ‘m te knijpen door thijs. Maar ik kreeg gisteren mijn schoenen binnen. Ook ik bestel volgende keer gewoon weer bij Spartoo. Ervaring met de klantenservice en met terugsturen heb ik niet, dus daar kan ik geen oordeel over geven, maar schoenen komen dus wel aan en ook nog eens snel.

Ik ben het oneens met Thijs! Heb maandag besteld. De laarzen net, zoals ze hadden gemeld, ontvangen. Goede prijs, goede levering, goede service. Heb mail en telefooncontact gehad. Vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Heb de laarzen in perfecte staat en binnen de gegarandeerde levertijd ontvangen.

Schoenen ervaringen van: Shoemixx.nl

Top! Zowel de service als bestellen en afhandeling zijn perfect. Kortom zeker aan te bevelen.

Al meerdere bestellingen gedaan en ben zeer tevreden over het plaatsen, afhandelen en de terugname van schoenen.

Super winkel! Geen verzendkosten en ook nog eens kostenloos retour sturen als je schoenen niet passen of als je ze niet mooi vind. Het voorbeeld hoe winkelen op internet moet zijn!

Geweldige service! De bezorging is zeer snel en daar was ik dus zeer tevreden over. De schone paste goed, maar het was prettig om te weten dat als ze niet hadden gepast, ik de schoenen terug had mogen sturen en gratis een andere maat toegestuurd had gekregen. Ook de collectie van de internetwinkel is gevarieerd en uitgebreid genoeg.

Een bijzonder fijne webwinkel om schoenen te kopen, groot voordeel is gratis retourneren van schoenen waneer ze niet passen! Met recht XXL service!De ervaringen hierboven hebben we van diverse bronnen op internet gehaald zodat je een zo goed mogelijk beeld krijgt van een winkel.
Zoals u hierboven ziet is eigenlijk iedereen wel tevreden over deze schoenen winkels. Bij iedere winkel hebben kun je ook prima je schoenen retour sturen mocht er iets mis zijn. Heb je nou ook een ervaring met een schoenen winkel of wil je iets kwijt, reageer dan op dit bericht !
Vergeet niet dat we vaak kortingscodes over schoenen of mode krijgen die we hier zullen plaatsen.

2 comments

 1. Roberto

  Vans schoenen online kopen is een van mn grootste verslavingen haha. Ik ben over het algemeen altijd wel tevreden over mijn online aankopen. Zijn altijd snel binnen en ruilen is ook geen probleem als er eens iets mis is.

  1. admin

   Hoi Roberto,
   Allereerst bedankt voor je reactie!
   Fijn om te horen dat je over het algemeen tevreden bent. Ruilen is inderdaad vaak geen probleem. Ik denk, als dit wel het geval was geweest, dat veel mensen geen kleding meer online zouden kopen. Als er kortingscodes beschikbaar komen dan zal ik deze zo spoedig mogelijk online zetten.
   Met Vriendelijke Groet,

   Brian

Comments have been disabled.