«

»

Feb 13 2012

Laarzen kopen? Bekijk eerst onze kortingscode

Laarzen, veel vrouwen krijgen er maar niet genoeg van !

Er zijn natuurlijk super veel online winkels waar je tegenwoordig laarzen kunt kopen. Wij zullen proberen om de beste winkels zo overzichtelijk mogelijk weer te geven. We beginnen met 3 winkels maar dit zullen er snel meer worden. Ook krijgen wij regelmatig kortingscodes die we hieronder zullen plaatsen. Dus hou het in de gaten ! Klik op het tabblad om een andere winkel te zien. Om andere informatie te zien van een bepaalde winkel klik dan op het bolletje.

Heine-ShopShoeTime OnlineMarjon Snieders
Laarzen-Heine
Klik hieronder op de link om de laarzen te bekijken.

Laarzen van: http://www.heine-shop.nl


Kortingscode
Helaas hebben we op dit moment nog geen kortingscode.
Informatie
Interessante informatie over heine-shop!

Wie zijn wij en wat doen wij: Heinrich Heine GmbH maakt deel uit van de Otto Group, die internationaal actief is als toonaangevend handels- en dienstverleningsconcern. Heine zelf staat al jaren lang bekend als een professionele en competente aanbieder van bijzondere, stijlvolle producten op het gebied van mode & wonen en heeft zich een plaats verworven in het hoogste segment van de postordermarkt in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk… en nu ook in Nederland! Waarin onderscheiden wij ons van andere postorderbedrijven: Toen Heinrich Heine in 1951 Heine Versand oprichtte, stond één ding vast: deze onderneming zou afwijken van het gewone en zich met altijd iets bijzonders onderscheiden. Een filosofie die nog altijd geldt. Want het motto altijd iets bijzonders bepaalt ook vandaag de dag nog alle Heine-activiteiten zowel extern als intern. Iedere medewerker van Heine voelt zich verwant met deze denkwijze en zo lukt het ons altijd weer om met prachtige, exclusieve catalogi en bijzondere producten de klant geheel in een nieuwe modewereld onder te dompelen. De tevredenheid van de klant staat hierbij altijd voorop. Het totale Heine-assortiment wordt in maar liefst 40 catalogi per jaar gepresenteerd. Naast de hoofdcatalogus krijgt onze klant ook speciale catalogi met voorbeelden van verscheidene moderichtingen. Om aan de vele verschillende eisen van de trend-bewuste klant tegemoet te komen, kan deze bij Heine natuurlijk ook altijd veilig en comfortabel online shoppen. Op internet beleeft de klant Heine door speciale features, zoals de zoekmogelijkheid, de vergrote afbeelding, de zoom-functie en de herinneringsmemo. Waarom wij “Thuiswinkel”- lid zijn geworden: Sinds mei 2006 is Heine een trots nieuw lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en mag daarom het “Thuiswinkel-keurmerk” dragen. Dit keurmerk biedt de klanten van Heine nog meer veiligheid: optimale service en kwaliteit zijn gegarandeerd. Omdat de tevredenheid van de Heine-klanten bij ons altijd voorop staat, vinden wij het bijzonder belangrijk dat de Thuiswinkel Organisatie als onafhankelijke derde de belangen van de Heine-klanten vertegenwoordigt.

Verzend en Betaal Informatie
Levering aan PostNL-Pakjegemak
Alle Maten één prijs
Het gehele modeassortiment, behalve de afgeprijsde artikelen en ondergoed.
Betalen per acceptgiro
Telefoon: 013 – 5 945 045
Prijs incl. btw en extra service- & verzendkosten

Bij Heine kunt u op betrouwbare en veilige wijze online winkelen. Onze webshop voert het keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Laarzen-Shoetime
Klik hieronder op de link om de laarzen te bekijken.
Laarzen van: https://www.shoetimeonline.nl

Kortingscode
Profiteer van 4,50 euro korting via kortingscode: SVJ012

De code is geldig t/m 24 maart 2012.

En tijdelijk gratis verzending bij iedere aankoop!

Informatie
Interessante informatie over Shoe Time Online!

OVER SHOETIME

SHOETIME RETAIL B.V.

Postadres:
Postbus 7103
5980 AC Panningen

Bezoekadres:
Industrieterrein 109
5981 NC Panningen

Bezoekers wordt geadviseerd (via de ANWB-borden) bedrijfsnummer 50 te volgen.

Telefoonnummer: 088 1233 099
Faxnummer: 088 1233 090

E-mail: [email protected]
Website: www.shoetimeonline.nl

Openingstijden Hoofdkantoor
maandag 8.00 – 17.00
dinsdag 8.00 – 17.00
woensdag 8.00 – 17.00
donderdag 8.00 – 17.00
vrijdag 8.00 – 12.00

Rechtsvorm: Besloten vennootschap
Naam: Shoetime Retail BV
Statutaire zetel: Kessel Lb
Kamer van Koophandel te Venlo: 12033484
BTWnummer: NL80.37.65.265B01
Bankrekeningnummer: 65.86.68.048

Verzend en Betaal Informatie
Betalen (betaalinfo & betaalmethodes)

Ideal: direct verwerkt
Creditcard, Visa en Mastercard: direct verwerkt

VerzendMethode: PostNL
Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg

Laarzen-Marjonsnieders
Klik hieronder op de link om de laarzen te bekijken.

Laarzen van: http://www.marjonsnieders.nl


Kortingscode
Helaas hebben we op dit moment nog geen kortingscode.
Informatie
Interessante informatie over Marjon Snieders!

Marjon Snieders, dat ben ik.

Geboren in Valkenswaard en opgegroeid in Bergeijk. Na mijn studie aan de HEAO in Arnhem heb ik op verschillende inkoopafdelingen gewerkt van een aantal modehuizen zoals INNO Brussel, Esprit en Peek & Cloppenburg. Bij deze laatste werkgever stond ik aan het hoofd van de inkoop voor 60 filialen in Duitsland.

Tevens heb ik de afgelopen 18 jaar mijn moeder geholpen in haar schoenenzaak Bergeijk. Zowel met de inkoop in oa. Milaan, Brussel en Dusseldorf als de verkoop in de winkel. Deze winkel in bergeijk heb ik vanaf medio augustus 2010 overgenomen. Dat is dus mijn tweede filiaal met in Bergeijk alleen damesschoenen. In Augustus 2011 heb ik mijn derde filiaal geopend in Roermond. Een prachtig historisch pand waar de collectie op en top uitkomt! Mijn passie is altijd mode en schoenen geweest en daarom was het voor mij een logische stap om een eigen schoenenzaak te starten met exclusieve dames- en herenschoenen van italiaanse makelij.

Het is een absoluut unicum dat een startende ondernemer kan beginnen met topmerken als Tods, Hogan, UGG, Hugo Boss, Marc Jacobs en Santoni. Hier heb ik ook hemel en aarde voor moeten bewegen, maar de aanhouder wint. Dit geeft aan dat ook deze bekende fabrikanten vertrouwen hebben in mijn opzet. En het bijzonder goede nieuws is dat het topmerk Prada vanaf de zomercollectie 2010-2011 daar ook aan toegevoegd gaat worden. Hier hou ik u natuurlijk via de website van op de hoogte.

Mijn missie is om een exclusieve maar ook toegankelijke schoenenwinkel te zijn met alleen de mooiste schoenen en tassen. Een persoonlijke aanpak en alle tijd voor u.

Het interieur is strak, maar toch ook warm. Hetgeen het beste bij me past. U moet zich welkom voelen in een van de mooiste schoenwinkels van Limburg en Brabant.

Graag nodig ik u dan ook uit om de winkel te bezoeken aan de Maasstraat 30 in Weert. Een heerlijke espresso staat dan voor u klaar.

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Marjon Snieders.

Verzend en Betaal Informatie
Betalen (betaalinfo & betaalmethodes)
Op welke manieren kan ik bij Marjon Snieders Schoenen betalen?
U kunt betalen via Ideal (Ideal is online betalen via uw eigen telebankiersysteem thuis. Hierin doen mee ABN-AMRO, Fortis, Rabobank, ING en de SNS bank), Mister Cash, Creditcard dwz VISA en Mastercard, American Express, Paypal, overschrijving via de bank of onder rembours (betaling bij aflevering aan de vervoerder) of via Afterpay (digitale acceptgiro, betaling achteraf)
Hieronder staan de verschillende betaalmogelijkheden met de daaraan verbonden levertijden, deze gelden enkel voor Nederland en Belgié.

Ideal: direct verwerkt (binnen 1-2 werkdagen bezorgd)
Creditcard, Visa en Mastercard: direct verwerkt (binnen 1-2 werkdagen bezorgd)
America Express: direct verwerkt (binnen 1-2 werkdagen bezorgd)
Bankoverschrijving: Bestelling wordt verwerkt zodra het bedrag binnen is. (levering 2-5 werkdagen)
Rembours: direct verwerkt (binnen 1-2 werkdagen bezorgd)

AfterPay voert voor marjonsniedersshop.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij marjonsniedersschoenen.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Wat is een Card Verificatie Code (CVC)?
Dit is een 3-cijferige code die u achterop uw pasje kunt vinden waar u uw handtekening plaatst.

Waar kan ik de status van mijn bestelling terugvinden?
U kunt de status van uw bestelling terug vinden in uw account. Onze bestellingen worden binnen Nederland bezorgd door TNT Post en TNT pakketservice. Als een zending vanwege het formaat niet door de brievenbus past of een hoge waarde vertegenwoordigt, wordt het als pakketpost verzonden. Pakketten worden over het algemeen later op de dag bezorgd dan de brievenbuspost.

Veel succes met het shoppen naar laarzen !

2 comments

1 ping

  1. Jaap

    Bedankt voor de code!

    1. admin

      Graag gedaan

Comments have been disabled.