«

»

Feb 10 2012

Goedkope Reisverzekering van FBTO en ervaringen

Goedkope Reisverzekering nodig ?

De reisverzekering van FBTO is tijdelijk zeer voordelig.

De Actie van FBTO is van vrijdag 18.00 uur tot en met zondag 23.59 uur. FBTO heeft dan de volgende actie voor u: 50 % korting op de premie van het eerste jaar bij het afsluiten van een doorlopende reisverzekering. Let op: dit geldt alleen de aankomende twee weekenden (10 tot en met 12 en 17 tot en met 19 februari).

Dat is nu eens een echte goedkope Reisverzekering !

Bekijk de actie (klik op deze link)

Goedkope Reisverzekering

Goedkope Reisverzekering

Goedkope Reisverzekering van FBTO ervaringen van klanten:

Afgelopen maand ben ik op vakantie geweest naar Indonesie. Mooi land, mooi weer en aardige mensen. Maar 2 dagen voor wij weer naar huis gingen werd de tas van mijn verloofde gestolen op een moment dat we even niet aan het opletten waren. Gelukkig lag haar paspoort in het hotel maar onze portemonnee, camera (met alle fotos!!) en nieuwe iPhone waren weg.

Gelukkig hadden we een doorlopende goedkope reisverzekering afgesloten bij FBTO. Daarom ging ik mijn claim in dienen voor de gestolen goederen. Op de internet site van FBTo kon ik dat eenvoudig doen. En binnen -/ 10 werkdagen had ik mijn claim terugestort gekregen op mijn rekening. Alle fotos zijn we kwijt maar gelukkig kunnen we met het verzekeringsgeld weer een nieuwe camera en telefoon kopen.

Omdat ik meerdere malen per jaar op vakantie ga heb ik een doorlopende reisverzekering afgesloten bij de FBTO. Hierdoor ben ik in elk land het hele jaar door goed gedekt.

Ik kon gewoon bellen naar de helpdesk van de FBTO om deze verzekering af te sluiten. Omdat ik ermee instemde was ik direct verzekerd, al kreeg ik de polis wel later opgestuurd.

Tot nu toe heb ik nog geen problemen gehad in het buitenland (gelukkig!) dus aanspraak heb ik ook nog niet gedaan.

Ik heb een positieve review over FBTO, omdat de verleende service gewoon super is. Je wordt telefonisch altijd super te woord gestaan en de papieren worden supersnel opgestuurd. Het is gewoon goed te weten, dat je zo op een reisverzekering kan vertrouwen en dat je altijd snel wordt geholpen.

Afgelopen maand ben ik op vakantie geweest naar Indonesie. Mooi land, mooi weer en aardige mensen. Maar 2 dagen voor wij weer naar huis gingen werd de tas van mijn verloofde gestolen op een moment dat we even niet aan het opletten waren. Gelukkig lag haar paspoort in het hotel maar onze portemonnee, camera (met alle fotos!!) en nieuwe iPhone waren weg.

Goede ervaring met de doorlopende goedkope reisverzekering van fbto. De reisverzekering is het hele jaar geldig. Ik kan dus altijd naar het buitenland gaan. Wat ik veel doe voor mijn werk.

De verzekering loopt dan gewoon door, en hoef ik niet meer steeds af te sluiten. Een doorlopende reisverzekering raad ik dan ook iedereen aan. Het is handig, en voor de prijs hoef je het niet te laten.

De reisverzekering is zowel geldig voor mij in europa als er buiten. Ik ga vaak op vakantie. en soms naar mijn familie in China, dus een goed dekkende reisverzekering is dan wel handig.

Bij fbto heb ik dus een reisverzekering afgesloten. Deze was voor mij iets duurder dan normaal omdat ik ook buiten europa wou. Maar ik ben nu wel goed verzekerd. Ook al mijn bezittingen tijdens de reis.

De doorlopende reisverzekering is dus ook een echte aanrader. Voornamelijk omdat je altijd verzekerd bent, en dus ook eens spontaan weg kunt, zonder opnieuw een verzekering af te moeten sluiten.

Website: http://www.fbto.nl
Heeft u ook een ervaring met de goedkope reisverzekering van FBTO, laat dan even een berichtje achter.