«

»

Feb 04 2012

Centraalbeheer.nl ervaringen van klanten

Centraalbeheer.nl is de website van Centraal Beheer Achmea.

CentraalBeheer.nlCentraal Beheer Achmea is als verzekeraar van vele markten thuis. In 2010 hebben zij een “Keurmerk Klantgericht Verzekeren” mogen ontvangen.
De punten waaraan Centraal Beheer heeft gewerkt zijn:

 • Onze voorlichting en informatie zijn begrijpelijk.
 • Onze dienstverlening is zorgvuldig en snel.
 • Wij zijn goed bereikbaar.
 • Wij nemen uw mening serieus en passen ons beleid aan uw mening aan.
 • Wij voeren een actief kwaliteitsbeleid om de kwaliteit van onze dienstverlening op peil te houden en waar nodig te verbeteren.
 • Centraalbeheer.nl is door de onafhankelijke Stichting toetsing verzekeraars (Stv) getoetst op de bovenstaande normen.

  CentraalBeheer.nl

  CentraalBeheer.nl

  Centraalbeheer.nl ervaringen van klanten:

  Ik heb goede ervaringen met de opstalverzekering van CentraalBeheer.nl. Ik heb de afgelopen 9 jaar 2 keer schade gehad en dit is vlot en correct afgehandeld. Eenmaal heb ik de de schade zelf verholpen (kosten zijn door Centraal Beheer Achmea vergoed) en eenmaal door een bedrijf ingehuurd door Centraal Beheer Achmea. Vooral dat laatste is aan te raden. Veel minder gedoe dan zelf uitvoeren en/of regelen.

  Gelukkig geen schade gehad. Verzekering heeft dus ook geen kosten aan mij gehad. Een tegemoetkoming bijv. bonus van 10% zou goedkoper en klantvriendelijker zijn.

  Zeer tevreden over de snelle en soepele afhandeling van een inbraakschade aan mijn woning.

  Een defect huishoudelijk apparaat zorgde voor kortsluiting in onze woning. Ook de vriezer viel door deze stroomstoring uit. Na mijn vakantie was één telefoontje genoeg om de schade van twee kanten uit bezien GOED te regelen. Binnen een paar dagen was één en ander afgehandeld. Centraal Beheer doorgaan zo.Het is een fijn gevoel zo verzekerd te zijn en… gauw afkloppen heb ik Centraal Beheer niet vaak nodig. Maar als je ze nodig hebt is alles snel geregeld.

  Werd buiten mijn schuld in Frankrijk aangereden. Omdat ik moest stoppen in de file reed een Fransman achterop. Mijn aanhanger werd zwaar beschadigd en moest van de snelweg af worden gesleept. Heb een all risk autoverzekering en een rechtsbijstand verzekering bij CB. Ze lieten me lekker in de kou staan en ik kon zelf alles regelen. Ze waren niet bereid om zelfs de bagage van mijn aanhanger naar Nederland te halen dat zou ik zelf moeten regelen. De schade aan mijn auto werd door CB geregeld en de wegsleepkosten van de snelweg en de scahde aan mijn aanhanger zou door de rechtsbijstand worden verhaald. Nu na 2 maanden heb ik daar nog niets over gehoord. Op mijn klacht bij de directie heb ik na 4 weken een bos bloemen en een VVVbon gehad.

  Afhandeling van ruitschade verliep voorbeeldig bij centraalbeheer.nl. Door steenslag hadden we een pit in de voorruit. Deze werd snel hersteld door een glasschade expert. Na verloop van tijd ontstond er een scheur op dezelfde plek als waar eerst de pit in het voorruit zat; de voorruit moest nu vervangen worden. Geen enkel probleem in de schade afhandeling en geen verlies van no-claim.

  Ik ben half augustus van dit jaar met mijn auto, een Kia Sportage, bij mijn huis achteruitgereden en tegen een daar aanwezig paaltje aangereden. Door omstandigheden niet opletten terwijl het paaltje er al jaren stond. De schade laten repareren door Stern Schadebedrijf in Geldrop die het geheel rechtsstreeks kon afrekenen met Centraal Beheer. De bumper werd echter in een lichtere kleur gespoten dan de oorspronkelijke kleur van de carosserie. Met de klacht teruggegaan naar de spuiter en de bumper is opnieuw gespoten en naar genoegen opgelost.

  Centraal Beheer Achmea is een net bedrijf. Ik vind de communicatie netjes verlopen tussen klant en bedrijf. Verder is de prijs aantrekkelijk en is het zo dat door de collectiviteits korting de prijs nog interessanter maakt. Wanneer er wijzigingen zijn in krijg je dit op tijd te horen en uitgebreide papieren informatie hierover. In tegenstelling tot vele andere bedrijven waarbij er te makkelijk verwezen wordt naar een internetpagina. Ik heb namelijk liever iets in handen wanneer er een polis wijzigt dan dat ik het online kan lezen.

  Omdat ik zeker wil zijn van een betrouwbaar bedrijf heb ik bijna al mijn verzekeringen afgesloten bij Centraal Beheer Achmea. Daarom heb ik mijn autoverzekering voor mijn nieuwe Renault ook afgesloten bij Centraal Beheer. Eerst natuurlijk wel gekeken of ik ergens anders goedkoper uit kon zijn maar dat viel wel mee. Bij Inshared was de premie wel wat lager maar omdat ik die verzekeraar niet ken heb ik toch maar gekozen voor Centraal Beheer. Ook mede omdat ik daar altijd goed ben behandeld met andere verzekeringen en er nog nooit problemen heb gehad.

  Prima geholpen na ernstig auto ongeval , belangstellend en meelevend.Zeer goede afhandeling van de schade, dus onze nieuwe auto weer hier verzekerd ( ook omdat de premie een goede kwaliteitsvehouding heeft).

  Telefonisch zeer vriendelijk en GEEN wachttijden met muziekjes .

  Bron: zeker.com

  De website van CentraalBeheer: http://www.centraalbeheer.nl

  Heeft u ook een ervaring met centraalbeheer.nl reageer dan hieronder op dit bericht.