«

»

Feb 12 2012

Autoverzekering de 4 beste met ervaringen van klanten

Inshared

Autoverzekering, wie net een nieuwe auto (of een tweedehands auto) heeft gekocht, wil zijn of haar nieuwe aanwinst natuurlijk goed verzekeren.Wie gaat zoeken op internet naar een verzekering komt er al snel achter dat er zeer veel websites over dit onderwerp te vinden zijn. Hierdoor kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wellicht kom je op een vergelijking site terecht maar je kunt je afvragen hoe onafhankelijk deze echter zijn. Independer is bijvoorbeeld 1 van de bekendste, mede door de commercial, maar deze is recentelijk overgenomen door Achmea.

Wij hebben de beste 4 verzekeringen voor u op een rijtje gezet met ervaringen van klanten. Deze ervaringen hebben wij van verschillende websites en zijn dus van echte klanten. Op deze manier kunt u zien hoe anderen bijvoorbeeld denken over de service of premie van een bepaalde verzekering.

Een lage premie is niet per definitie de beste verzekering. Om je premie van de 4 verzekeringen te berekenen zou je even op de links hieronder moeten klikken. Je komt dan op de site van de gekozen verzekeraar terecht.

Tip: bekijk onze pagina over auto verzekering berekenen
Autoverzekering van:

AllSecur

FBTO Auto

OHRA.nl!

InShared

Autoverzekering

Verzekering

Autoverzekering ervaringen van klanten:

Let op: de banners hieronder kunt u invullen zodat u gelijk uw premie kunt berekenen !
Allsecur:

Ik ben al meer dan 3 jaar verzekerd bij Allsecur. Naar mijn weten kan je alleen weten of een verzekeraar goed is als je ervaring hebt aanspraak doen op je dekking. En helaas is onze auto in het water terecht gekomen en was total loss. Al vanaf moment een was het contact met Allsecur goed en verliep alles smooth. Inclusief krijgen van huurauto, de schadeexpert en tussentijds contact. Helemaal top! Als eerst krijgen wij even een auto van de garage en na 5 dagen moesten wij die omruilen voor een auto van een verhuurbedrijf. We kregen een kleine auto maar omdat het slechts tijdelijk is vonden we dat niet erg. Echter nam Allsecur even later contact met ons op een bood een grotere auto aan mdat die aansloot op het segment waar onze auto zich in bevond. Dat noem ik nou service! De financiële afhandeling ging ook vlekkeloos wij kregen de volledige nieuwaarde op onze rekening gestort waarmee er inmiddels een nieuwe auto is aangeschaft.

ik had mijn verzekering geweizigd via internet,later bleek dat mijn verzekering was stop gezet (waar ik toevallig achter kwam) geen schrijven van Allsecure gekregen.
Gebeld kreeg te horen dat er iets was fout gegaan met afd financien.
Oorzaak ik moest 24 euro betalen ,maar ze waren vergeten om een accept giro te sturen. ik zou terug gebeld worden hoe dit zou worden opgelost (nog steeds niks gehoord)ik heb wel door hun een tijdje onverzekerd rond gereden,ben in die tijd zelfs nog op vakantie geweest in de veronderstelling dat we goed verzekerd waren. Wacht nu nog op de accept giro . Gisteren maar weer een mail gestuurd,
op deze manier kan ik niet zeggen dat Allsecur betrouwbaar is ,wel goedkoop maar??

Ik ken allsecur van de reclame en een vriend van mij was ook bij hun verzekerd.

Voordelen van Allsecur: Ik ging op internet op zoek naar een auto verzekering voor een 2deurs auto. Met allsecur in het achterhoofd ging ik eerst naar allsecur zoeken en zodoende kwam ik uit op deze website. Door het mooie overzicht met meerdere verzekeringen kon ik zelf mijn premie berekenen en deze was het goedkoopste bij inshared en allsecur. maar omdat ik inshared niet kon en allsecur wel heb ik mijn verzekering online afgesloten bij allsecur. Dit ging vlekkeloos en ben nu volledig goedkoop verzekerd met mijn tweedeurs auto.

Nadelen van Allsecur: Website van allsecur vind ik een beetje gek uit zien, maar ach het gaat om de verzekering zelf…

FBTO:

Voordelige premie bij FBTO

ik ben al jaren verzekerd bij de fbto. ik heb al tal van jaren geen schade gehad dus mijn premie is ook lekker laag. toen ik zojuist ging kijken of mijn auto verzekering goedkoper kon kwam ik erachter dat fbto voor mij de laagste premie heeft. de andere goedkoopste was alsnog 5 euro duurder dan fbto. niet overgestapt dus.

Ik heb sinds drie jaar mijn auto verzekerd bij FBTO. Wat nu blijkt is dat destijds de auto voor een cataloguswaarde van 19.000 i.p.v. 16.500 euro verzekerd is (fout van FBTO). Ik heb over teruggave van de te veel betaalde premie, een kleine 300 euro (!), contact gehad met FBTO, maar er bleek geen onderhandeling mogelijk. FBTO blijft bij haar punt: ‘je had maar beter op je polis moeten kijken, we betalen niets terug’. Geen schikking of iets wat daar op lijkt, zeer star dus. Verzekeren kan je zelf!…. maar voor mij niet meer bij FBTO.

binnen 10 minuten een verzekering afgesloten.
wel jammer dat ik geen schriftelijke polis krijg opgestuurd.

Omdat de zorgverzekering volgend jaar een stuk duurder wordt besloot ik mijn verzekeringen door te spitten en te kijken of deze nog steeds actueel waren qua prijs. Al mijn verzekeringen waren wel zo’n beetje goed alleen mijn auto bij interpolis was aan de dure kant. Toen heb ik wat rond gevraagd bij collega’s vrienden ect. en die rade mij vooral centraal beheer en fbto aan.

Vanuit die adviezen heb ik mijn premie berekend bij de FBTO en kwam erachter dat ik veels te veel betaal! Want de premie bij fbto was 30euro per maand goedkoper! Dus sinds vorige week loopt mijn verzekering bij de fbto omdat deze veel goedkoper is dan mijn huidige verzekering en ik hier meer positieven beoordelingen over vond op het internet ten op zichte van interpolis.

Ik had trouwens al een paar jaar een woonverzekering bij de fbto en nog nooit problemen gehad, dat speelde ook mee, ik heb vertrouwen in de fbto!

OHRA:

Ik moest mijn verzekering opzeggen i.v.m. een leaseauto. Ik hoefde niet ver te zoeken op de site (vaak wel als je ergens van af wil komen). En ook geen dure 0900-nummers want ik kon via de site invullen dat ik direct werd teruggebeld, gratis. Ik kreeg ook direct iemand aan de lijn. Binnen 1 minuut was het allemaal geregeld. Duidelijk, helder, zonder kosten. Goede klantenservice!

Twee weken terug schade door vernielingen aan onze auto, eerst geprobeerd via de waarborgfonds iets terug te krijgen maar dat was niet aan de orde. Nu afgelopen week kregen we het accoord dat de schade vergoed werd.

OHRA was voor mijn al zo’n 2 jaar op rij de goedkoopste. Maar als ik nu opnieuw een premieberekening maak, blijkt dat de verzekeraars Ditzo en Netpolis een stuk goedkoper zijn met dezelfde dekking. Als de termijn afloopt wordt het dus overstappen.

Het is een nieuw jaar dus ik dacht ook meteen een nieuwe auto kopen. Ik heb mijn oude Volvo ingewisseld voor een nieuwe Saab. Ik ben er echt heel blij mee! Maar ik moet ook opnieuw mijn auto verzekering afsluiten. Ik heb bij Centraal Beheer, Unive, De Nationale en Ohra mijn premie berekend. De premie die ik bij Ohra moet betalen is vele malen lager dan alle andere verzekeraars. Alleen Centraal Beheer had een vergelijke bare premie. Enkel vond ik de voorwaarden van Ohra beter bij mij aansluiten.

Inshared:

Ik heb een review over InShared omdat deze auto verzekering zegt wat het beloofd. Over vorig jaar een bedrag terug gekregen omdat InShared minder had uitgekeerd dan was begroot. Dus alle bverzekeringsnemers kregen het bedrag terug wat teveel was betaald. Ik heb al heel wat verzekeringen gehad maar deze verzekering denkt aan zijn klanten en niet aan eiegen portemonnee.

Inshared reageert snel op gestelde vragen. Je kunt makkelijk online direct een verzekering regelen. Ook het per direct op kunnen zeggen is plezierig; niet dat je dat wilt, maar het kan wel. Ook het feit dat je na afloop van het jaar teveel ingelegde premie terugkrijgt is een prettige bijkomstigheid.

Slecht bereikbaar, niemand weet iets, van het kastje naar de muur, nooit aan beginnen !!

Overgestapt naar Inshared vanwege de prijs. Scheelt mij maandelijks de helft. Meteen andere verzekeringen ook hier ondergebracht. Afsluiten , opzeggen andere verzekeraar is allemaal perfect verlopen. Handig dat digitaal afsluiten. Geen papierwinkel meer en groene kaart binnen twee minuten te downloaden. Wel even checken wat je zelf invult. Voorkomt mogelijke problemen achteraf. geen oordeel over schadeafhandeling. Gelukkig nog geen ervaring mee.

Helaas had ik een parkeerschade door eigen schuld, maar het systeem is prefect alles thuis even regelen de reparatie bedrijven die door Inshared zijn aangesloten zijn zeer modern en kwalitatief op een hoog niveau.
Ik ben januari 2011 pas bij deze verzekering en heb ook mijn huis en aansprakelijk afgesloten bij Inshared.
Zeer tevreden over deze afhandeling

Heb je ook een ervaring met een verzekeraar laat het ons dan weten ! De Ervaringen zijn van verschillende websites en er zijn natuurlijk altijd slechte ervaringen. Maar dit heeft vrijwel iedere verzekeraar en dat kan ook haast niet anders. Gelukkig zijn er ook een hoop mensen die een positive ervaringen hebben en dit ook melden.
Succes met het vinden van jou Autoverzekering !

1 ping

    1. Auto verzekeren - Welke Autoverzekering Past Bij Mij | WijzigJePolis.nl | Verzekeringen | Telefoons | Leuke Aanbiedingen

      […] je je auto gaat verzekeren is het altijd aan te raden je verzekering te vergelijken. Op het internet zijn er diverse websites waar je dit prima kunt doen. Je zult er al snel achter […]

    Comments have been disabled.