«

»

Jan 30 2012

OHRA.nl beoordelingen en recencies

OHRA is de website van verzekeraar OHRA.

OHRA.nl

OHRA bestaat al ruim 80 jaar en is onderdeel van Delta Lloyd Groep.

Op dit moment heeft ohra.nl ruim 800.000 klanten en het mooie is dat ohra zonder tussenpersonen werkt.

Welke verzekeringen heeft ohra.nl ?

 

Weetjes over OHRA

Bij ohra kunt u eenvoudig inloggen met digid. Dit maakt het eenvoudiger omdat u geen aparte gebruikersnaam en wachtwoord hoeft in te vullen, want daar heeft iedereen er inmiddels wel genoeg van, denk ik. Zoek via google op ohra inloggen digid.

Wist u trouwens dat ohra ook een eigen bank heeft ? De ohra bank is bij veel mensen niet bekend.

Mocht u nu een ziektekosten verzekering via ohra hebben lopen dan heet OHRA tegenwoordig ook een handige app. Met de ohra declareren app kunt u eenvoudig uw kosten scannen en declareren. Geen gedoe meer met papieren meer dus! Mocht u geen app willen installeren dan kunt u natuurlijk altijd nog via mijn ohra zorgverzekering op de website uw declaratie invoeren.

Via mijn Ohra kunt u uw eigen gegevens eenvoudig aanpassen en altijd de laatste stand van zaken vinden over uw persoonlijke gegevens. Alles handig via 1 portaal zoals u tegenwoordig mag verwachten van een grote verzekeraar.

OHRA.nl

OHRA.nl

Adresgegevens:
OHRA

Bezoekadres:
Rijksweg West 2
6842 BD Arnhem

Postadres:
Postbus 40000
6803 GA Arnhem

Telefoon: 026 400 40 40
Fax: 026 400 93 00

website:  http://www.ohra.nl

ohra.nl beoordelingen van klanten:

Om mijn zorgverzekering te kiezen heb ik mij laten informeren op verschillende websites. Op vergelijkingssites kwam Ohra vaak als voordeligste uit de bus. Dat was voor mij de rede om Ohra nader te gaan bekijken. Tot nu toe ben ik erg tevreden met het product; de zorgverzekering van Ohra.

Ik heb diverse verzekeringen bij de OHRA.nl lopen. Alle verzekeringen die ik heb zijn ondergebracht bij deze maatschappij. Ik ben er over het algemeen wel tevreden mee, de klantenservice staat je altijd te woord en ik ontvang pakketkorting. In de zorgverzekering hoef je vrijwel niets voor te schieten.

Mijn ervaring bij ohra.nl zijn bijzonder positief, je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, men geeft duidelijk, open en helder antwoord op je vragen, de wachttijden zijn normaal alleen het keuzemenu kan mijn inziens korter en anders worden ingedeeld.

Ik ben niets dan zeer tevreden over de service van OHRA. In de zomer heb ik mijn eerste autoverzekering afgesloten bij Ohra. Alles is netjes telefonisch afgehandeld en een aantal dagen erna ontving ik alle papieren. Ook hebben ze me van goede informatie voorzien m.b.t. De schadevrije jaren; dit was mij nog onbekend, omdat ik nooit eerder een autoverzekering op mijn naam had staan.

Een aantal weken erna was ik echter mijn groene kaart van de verzekering kwijt. Ik heb toen gebeld naar Ohra, en zonder problemen of bijkomende kosten ontving ik de volgende dag de nieuwe kaart.

Al met al ben ik een tevreden klant bij de OHRA.nl.

Ik heb een review over Ohra omdat bij hen alles duidelijk en zo simpel mogelijk is. Ik heb zowel bij Ohra Bank als autoverzekering nooit problemen gehad, ze helpen je vriendelijk aan de telefoon. Er worden geen termen gebruikt die je niet begrijpt en ze zijn snel. De ohra autoverzekering ervaringen zijn wat mij betreft prima!

bron:http://www.zeelandnet.nl

Wilt u meer weten over OHRA ga dan naar ohra.nl

1 comment

  1. Miracle

    Leuke site. Kijk ook eens op Deze site kent een aantal leuke links naar voor verzekeringnemers interessante zaken.

Comments have been disabled.