«

»

Jan 13 2012

OHRA Autoverzekering blijkt goed en goedkoop

Een OHRA Autoverzekering is veel meer dan alleen de kosten van de premie.

OHRA Autoverzekering

OHRA Autoverzekering

Zo heeft de OHRA Autoverzekering goede voorwaarden die een belangrijk onderdeel zijn van uw verzekering. Alle inzittenden in de auto zijn verzekerd. Ook als u uw auto even uitleent aan uw buurman. En wat als iemand uw auto beschadigt en door rijdt zonder een briefje onder de ruitenwisser achter te laten ? Dit wordt allemaal gedekt door de OHRA Autoverzekering. Laat u dus niet misleiden door alleen de hoogte van de premie te bekijken bij uw keuze van een verzekering.

OHRA Autoverzekering

Een goede autoverzekering is erg belangrijk, ongeacht het bouwjaar van uw auto. Uw kostbare auto is een verzekering zonder verrassingen waard. Natuurlijk wilt u voor een autoverzekering vanzelfsprekend niet te veel betalen. Daarom hebben wij van de OHRA Autoverzekering reacties opgezocht op het internet.

Beoordelingen en reacties:

Deze autoverzekering bij Ohra is beoordeeld op 06/01/2011
Het is een nieuw jaar dus ik dacht ook meteen een nieuwe auto kopen. Ik heb mijn oude Volvo ingewisseld voor een nieuwe Saab. Ik ben er echt heel blij mee! Maar ik moet ook opnieuw mijn autoverzekering afsluiten. Ik heb bij Centraal Beheer, Unive, De Nationale en Ohra mijn premie berekend. De premie die ik bij Ohra moet betalen is vele malen lager dan alle andere verzekeraars. Alleen Centraal Beheer had een vergelijke bare premie. Enkel vond ik de voorwaarden van Ohra beter bij mij aansluiten.

Daarom ik heb ik mijn autoverzekering bij Ohra online afgesloten. Dit duurde maar een paar minuten en ik was meteen verzekerd. De Ohra was voor een zorgverzekering een stuk duurder maar met de autoverzekering ben ik bij deze verzekeraar goedkoop uit. Waarom zou je meer betalen dan nodig is.Hoop dat ik hier wat andere mmensen mee kan helpen.

W.F. K. uit Rotterdam zegt op 10 juni 2011:
Ik moest mijn autoverzekering opzeggen i.v.m. een leaseauto. Ik hoefde niet ver te zoeken op de site (vaak wel als je ergens van af wil komen). En ook geen dure 0900-nummers want ik kon via de site invullen dat ik direct werd teruggebeld, gratis. Ik kreeg ook direct iemand aan de lijn. Binnen 1 minuut was het allemaal geregeld. Duidelijk, helder, zonder kosten. Goede klantenservice!

Claudia L. uit Sittard zegt op 24 januari 2011:
Twee weken terug schade door vernieilingen aan onze auto, eerst geprobeerd via de waarborgfonds iets terug te krijgen maar dat was niet aan de orde. Nu afgelopen week kregen we het accoord dat de schade vergoed werd.

Anoniem zegt op 6 januari 2011:
Het is een nieuw jaar dus ik dacht ook meteen een nieuwe auto kopen. Ik heb mijn oude Volvo ingewisseld voor een nieuwe Saab. Ik ben er echt heel blij mee! Maar ik moet ook opnieuw mijn autoverzekering afsluiten. Ik heb bij Centraal Beheer, Unive, De Nationale en Ohra mijn premie berekend. De premie die ik bij Ohra moet betalen is vele malen lager dan alle andere verzekeraars. Alleen Centraal Beheer had een vergelijke bare premie. Enkel vond ik de voorwaarden van Ohra beter bij mij aansluiten.

Daarom ik heb ik mijn autoverzekering bij Ohra online afgesloten. Dit duurde maar een paar minuten en ik was meteen verzekerd. De Ohra was voor een zorgverzekering een stuk duurder maar met de autoverzekering ben ik bij deze verzekeraar goedkoop uit. Waarom zou je meer betalen dan nodig is.Hoop dat ik hier wat andere mmensen mee kan helpen.

Sarah P. uit Leuvenum zegt op 1 september 2009:

Uiteindelijk ben ik bij OHRA Autoverzekering terecht gekomen.

Dit is gewoon een normale, bekende maatschappij, die toch zeker 20 euro in de maand goedkoper was dan andere bekende verzekeringsmaatschappijen. Je moet wel op de kleine lettertjes letten in de voorwaarden.
Ik heb namelijk een goedkope autoverzekering gehad waarbij ik een vrouwenkorting (heren, no offense) gelijk bij het begin van mijn rijcarriere ook nog een jaar schadevrij jaar kreeg.
Maar bij het claimen van schade veroorzaakt doordat mijn portier een andere auto had geraakt, ben ik gelijk wat schadevrije jaren betreft 3 punten naar beneden gekelderd. dus stond ik ineens op -3 schadevrije jaren. Gelukkig sta ik sinds dit jaar weer op NUL, maar ik heb hier wel van geleerd. Niet gelijk bij de goedkoopste verzekering aanmelden, maar eerst naar de voorwaarden kijken. Maar bij OHRA verzekeren is een prima keuze!

David H. zegt op 16 juni 2009:
Sinds begin dit jaar ben ik de trotse eigenaar van een nieuwe Opel Astra. Daarom had ik mijn verzekering bij mijn oude verzekeraar overgezet naar mijn Astra zodat ik verzekerd kon rond rijden.

Echter waren de kosten per jaar bij mijn oude verzekering erg hoog. Daarom ging ik op zoek naar een verzekeraar die me een beter aanbod kon doen. Toen had ik bij verschillende verzekeraars mijn premie berekend en ik moet zeggen dat Ohra daar erg goed uit kwam.

De prijs die Ohra Autoverzekering mij bood voor mijn nieuwe Astra was lager dan bij de rest.

Een andere verzekeraar was iets goedkoper maar die was voor mij onbekend en Ohra daarin tegen niet. Dus had ik via de website van Ohra de verzekering aangevraagd. En die was super snel geregeld, al binnen een week!

Deze autoverzekering bij Ohra is beoordeeld op 16/06/2009
Sinds begin dit jaar ben ik de trotse eigenaar van een nieuwe Opel Astra. Daarom had ik mijn verzekering bij mijn oude verzekeraar overgezet naar mijn Astra zodat ik verzekerd kon rond rijden.

Echter waren de kosten per jaar bij mijn oude verzekering erg hoog. Daarom ging ik op zoek naar een verzekeraar die me een beter aanbod kon doen. Toen had ik bij verschillende verzekeraars mijn premie berekend en ik moet zeggen dat Ohra daar erg goed uit kwam.

De prijs die Ohra mij bood voor mijn nieuwe Astra was lager dan bij de rest. Een andere verzekeraar was iets goedkoper maar die was voor mij onbekend en Ohra daarin tegen niet. Dus had ik via de website van Ohra de verzekering aangevraagd. En die was super snel geregeld, al binnen een week!
Voordelen van Ohra: De prijs die ik kreeg aangeboden was zeer laag. En een positief punt is dat de verzekering snel was afgesloten.
Nadelen van Ohra: Ik moet eerlijk zeggen dat ik tot dusver geen problemen heb ondervonden. Ook heb ik niet echt met de klantenservice te maken gehad.

Wilt u zelf kijken wat de OHRA Autoverzekering u te bieden heeft? Ga dan naar www.ohra.nl om te zien wat uw voordeel van een OHRA Autoverzekering is.