«

»

Jan 14 2012

Inshared goedkoop en goed door samenwerking

Inshared is een verzekeraar die maar 3 hoofd verzekeringen heeft. Dit is natuurlijk overzichtelijk, goedkoper en handig.

Inshared

InsharedHoe doen ze dat nou? Inshared werkt met diverse partners. Dit bespaart een hoop geld om dat ze geen mensen hoeven op te leiden. En natuurlijk merkt u dat ook.

Inshared is dus zeker 1 van de goedkoopste verzekeraars in Nederland.

De partners van Inshared zijn :

 • DEKRA Claims Services
  De schaderegelingorganisatie van de DEKRA-Groep, die voor verzekerings- en leasemaatschappijen over heel Europa werkt.
 • Eurocross
  Deze neemt u de zorgen uit handen als u onverwachts te maken krijgt met een medisch probleem (wereldwijd), hulp nodig heeft bij vervoer (in Europa) of assistentie moet hebben in en om het huis.
 • ABS Autoherstel BV
  Is de grootste groep ondernemers in autoherstel van Nederland. Met ruim 90 vestigingen zijn ze altijd dichtbij.
 • Autotaalglas
  Deze gebruikt de meest moderne technieken en beschikt over unieke services om autoruitschade vakkundig en kwalitatief goed te herstellen voor alle klanten van InShared.
 • Hersteldirect
  werkt landelijk en verleent hulp bij schade aan de woning van alle klanten van InShared. Ze bieden een oplossing voor de problemen in en rond het huis en werken alleen samen met bedrijven die voldoen aan de nieuwste normen.

Welke verzekeringen biedt Inshared aan en wat zijn de sterke punten hiervan:

Autoverzekering

 • Eén van de laagste premies
 • Geen bonus/malus
 • 3 jaar nieuwwaarde
 • Ook Halve allrisk mogelijk

Bekijk hier de autoverzekering op www.inshared.nl
Woonverzekering

 • Eén van de laagste premies
 • Standaard dekking van glas
 • Vervangende woonruimte
 • Wereldwijde broekzakdekking

Bekijk hier de Woonverzekering op www.inshared.nl
Reisverzekering

 • Geen eigen risico
 • Snelle & accurate hulp
 • Geen overbodige dekkingen
 • Tot 6 personen verzekerd

Bekijk hier de Reisverzekering op www.inshared.nl

Natuurlijk wilt u ook weten wat anderen van Inshared vinden. Daarom hebben wij wat ervaringen van anderen voor u verzameld.

Deze autoverzekering bij InShared is beoordeeld op 27/12/2011
Tot nu toe prima ervaring. Ruitschade aangemeld via de website (Inshared werkt hoofdzakelijk via internet; wel zo makkelijk) en de volgende dag werd ik gebeld namen Inshared voor een schadeinspectie. Was in geval van ruitschade niet nodig maar wel zo zorgvuldig om de klant even te (laten)bellen. Via mijn e-mail kreeg ik een schadenummer en een ruitenherstelbedrijf (incl. NAW). Zelf afspraak maken met de ruitenhersteller. Wel zo handig!

Het gaat zoals ik wens / verwacht dus prima!

Deze autoverzekering bij InShared is beoordeeld op 29/06/2011

Inshared? Gemakkelijk af te sluiten, en ik bespaar (geen drukfout) 1080 euro per jaar t.o.v. London, die mijn eerste schade na 10 jaar “beloonden” met een premieverhoging van 60 euro per maand.

Ik zou het wel weten…..

Deze autoverzekering bij InShared is beoordeeld op 08/06/2011
Helaas had ik een parkeerschade door eigen schuld, maar het systeem is prefect alles thuis even regelen de reparatie bedrijven die door Inshared zijn aangesloten zijn zeer modern en kwalitatief op een hoog niveau.
Ik ben januari 2011 pas bij deze verzekering en heb ook mijn huis en aansprakelijk afgesloten bij Inshared.
Zeer tevreden over deze afhandeling

Deze autoverzekering bij InShared is beoordeeld op 24/02/2011
Vijf is het hoogste cijfer, ik ben tot nu toe (sinds een jaar )heel tevreden over inshared.
Die meneer die geen groene kaart had ontvangen ????
Indien je goed leest op de site van Inshared, zie je dat je deze groen kaart kunt downloaden, binnen een minuut staat ie in je mailbox en kun je deze uitprinten.
Het Europeesche schadeformulier, indien je dit aanvraagt, ontvang je ook dit binnen drie werkdagen.
Nou ik ben in ieder geval tevreden.

Deze autoverzekering bij InShared is beoordeeld op 23/12/2010
Ik had mijn autoverzekering bij inshared in eerste instantie afgesloten door hun lage premie. Door het slechte weer van afgelopen tijd ben ik gebotst tegen een lantaarnpaal. Gelukkig niet heel hard maar er zat wel een flinke deuk in mijn auto. COntact opgenomen met inshared en mijn autoverzekering heeft alles vergoed. ik werd goed geholpen en nu is alles afgehalden. Mijn complimenten inshared!

Deze autoverzekering bij InShared is beoordeeld op 15/09/2010
Naast goedkoop is Inshared ook nog eens goed voor het milieu… Het scheelt een hoop papierwerk, dat digitaal verzekeren en ze geven korting op het reizen met de trein.

Hier kan menig verzekeringsinstelling een voorbeeld aan nemen, ga zo door.

Groeten Martine H.

Deze autoverzekering bij InShared is beoordeeld op 29/07/2010
Vandaag via internet mij premie berekend bij inShared en ik zag dat ik nu veels te veel per maand betaal. De premie bij de autoverzekering van Inshared was 20 euro per maand goedkoper! Ook las ik dat iedereen die zonder schade heeft gereden geld terug krijgt aan het einde van het jaar. Naar z’n autoverzekering was ik op zoek, en Inshared heeft met deze geboden. Na mij berekening heb ik direct de verzekering afgesloten en mijn oude verzekering die ik had lopen bij de Hema opgezegt. Online afsluiten ging eigenlijk heel snel en eenvoudig. Dat is snel geld verdienen/besparen.

Deze autoverzekering bij InShared is beoordeeld op 23/07/2010
wat een goedkope premie moet je betalen bij Inshared! ik bespaar nu meer dan 200 euro per jaar en ik heb de zelfde voorwaarden als bij mijn oude verzekering. het online afsluiten van de autoverzekering op de inshared website was in een piep en een scheet gebeurd. ik berekende mijn premie en direct daarna sloot in mijn verzekering af. inshared is onderdeel van achmea zag ik dus ook dat zit wel goed. Kort mijn auto ervaring met inshared: makkelijk af te sluiten, betrouwbaar (door achmea) en goedkoop!

Deze autoverzekering bij InShared is beoordeeld op 13/07/2010
Ik zag op de TV reclames van InShared. Deze sprak mij aan waardoor ik mijn premie voor een autoverzekering ging berekenen op hun website.
Voordelen van InShared: Toen ik mijn autoverzekering premie ging berekenen op de Inshared website zag ik dat hun premie erg laag is de laagste zelfs. Daarom deel ik ook mijn inshared ervaring omdat deze verzekeraar echt veel goedkoper is. Ik heb met meerdere verzekeraars vergeleken via verzekering-adviseur.nl maar inShared is echt de goedkoopste.

Het online afsluiten ging ook erg makkelijk waardoor ik nu door een half uurtje vergelijken en afsluiten elke maand 40 euro bespaar. Ik raad daarom iedereen aan tenminste je premie voor autoverzekering te berekenen op de inShared website!

Deze autoverzekering bij InShared is beoordeeld op 16/01/2010
Ik ben sinds kort werkeloos en heb dus veel tijd over tot ik een nieuwe baan heb. Daarom ging ik op zoek naar een goedkopere autoverzekering en vond deze bij Inshared. Omdat mijn vrouw elke dag met de trein naar haar werk rijdt kregen we extra korting, treinreizigers korting hete het volgens mij. Maar nu zijn we een stuk goedkoper uit. Ik berekende de premie op hun site waarna ik hem direct online kon afsluiten. Super snel en handig! Ik hou er ook niet van om uren aan de lijn te hangen bij een helpdesk en bij Inshared kun je mailen met de helpdesk. Wel zo handig, ik kreeg binnen een dag een vriendelijke en behulpzame reactie terug.

Mijn ervaring met Inshared is dan ook logischerwijs prima.
Voordelen van InShared: Goede mail helpdesk.
Nadelen van InShared: Geen 1 tot zo ver.

Producten van Inshared:
brommerverzekering
aansprakelijkheid
ongevallen
autoverzekering
rechtsbijstandsverzekering
reisverzekering
woonverzekering
Voor meer informatie of om een verzekering af te sluiten over deze verzekeraar ga naar http://www.inshared.nl
Wilt u zelf ook uw ervaring kwijt over Inshared ? Laat dan eventjes een berichtje achter !

1 ping

 1. Inshared goedkoop en goed door samenwerking | WijzigJePolis.nl … | Goedkoop Internationaal Bellen - Buitenland

  Hoi ik kwam via deze site bij jullie tercht !
  Erg bedankt voor de informatie

  http://www.belinternationaal.nl/inshared-goedkoop-en-goed-door-samenwerking-wijzigjepolis-nl/

Comments have been disabled.