«

»

Jan 11 2012

FBTO ervaringen van de belangrijkste producten

Wat zijn de belangrijkste producten van FBTO en wat vinden de meeste mensen van FBTO ?

FBTO

FBTOHet is erg belangrijk om te weten wat de ervaringen van verschillende mensen zijn voordat u een product koopt. Op deze manier heeft vaak u een erg goed beeld van de betrouwbaarheid het product en of er eventueel veel klachten zijn. Maar ook de klantenservice is erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld een klacht hebt moet u gemakkelijk een telefoonnummer of contactgegevens kunnen vinden. En hoe gaan ze met uw klacht om ? Moet u 2 weken wachten of wordt u gelijk geholpen. Dit alles en natuurlijk ook de prijs bepaald over het algemeen of u een product wel of niet zou aanschaffen.

FBTO de belangrijkste producten (klik op de link voor meer informatie):

Autoverzekering
Doorlopende reisverzekering
Inboedelverzekering
Woonhuisverzekering (opstal)
Aansprakelijkheidsverzekering
Zorgverzekering
Overlijdensrisicoverzekering
Uitvaartverzekering

Wilt u meer verzekeringen van FBTO zien? klik dan hier om alle verzekeringen te zien.

Adres en telefoonnummers:

Post Adres:
FBTO
Postbus 318
8901 BC Leeuwarden

Kantooradres:
Lange Marktstraat 26
8911 AD Leeuwarden

Telefoonnummers:
Bel in geval van nood de FBTO Alarmcentrale:
Telefoon: +31 58 234 56 50

Algemeen:
Telefoon: +31 58 234 56 78

FBTO ervaringen van anderen:

FBTO autoverzekering monique
Deze autoverzekering is beoordeeld op 08/07/2011
ik ben al jaren verzekerd bij de fbto. ik heb al tal van jaren geen schade gehad dus mijn premie is ook lekker laag. toen ik zojuist ging kijken of mijn autoverzekering goedkoper kon kwam ik erachter dat fbto voor mij de laagste premie heeft. de andere goedkoopste was alsnog 5 euro duurder dan fbto. niet overgestapt dus.

FBTO autoverzekering Marielle
Deze autoverzekering is beoordeeld op 13/11/2010
Omdat de zorgverzekering volgend jaar een stuk duurder wordt besloot ik mijn verzekeringen door te spitten en te kijken of deze nog steeds actueel waren qua prijs. Al mijn verzekeringen waren wel zo’n beetje goed alleen mijn autoverzekering bij interpolis was aan de dure kant. Toen heb ik wat rond gevraagd bij collega’s vrienden ect. en die rade mij vooral centraal beheer en fbto aan.

Vanuit die adviezen heb ik mijn premie berekend bij de FBTO en kwam erachter dat ik veels te veel betaal! Want de premie bij fbto was 30euro per maand goedkoper! DUs sinds vorige week loopt mijn verzkeering bij de fbto omdat deze veel goedkoper is dan mijn huidige verzekering en ik hier meer positieven beoordelingen over vond op het internet ten op zichte van interpolis.

Ik had trouwens al een paar jaar een woonverzekering bij de fbto en nog nooit problemen gehad, dat speelde ook mee, ik heb vertrouwen in de fbto!

FBTO autoverzekering Justin
Deze autoverzekering is beoordeeld op 13/08/2010
Ik las recentelijk bij de consumentenbond dat de autoverzekering van de FBTO als beste eruit kwam. Dat bracht me tot nadenken over mijn autoverzekering waar ik eigenlijk nooit naar omkijk. Dus besloot ik mijn premie online te berekenen bij de FBTO en een paar andere verzekeraars.
Voordelen van FBTO: De premie die bij de FBTO eruit rolde was stukken lager dan mijn huidige autoverzekering. Ook was de premie lager dan de meeste andere verzekeraars. Omdat de consumentenbond de FBTO aanprijsde lijkt me dit wel een correcte verzekeringsmaatschappij. Daarom heb ik direct mijn oude autoverzekering opgezegt en heb mijn nieuwe verzekering online bij de FBTO afgesloten wat mij nog extra korting opleverde. Mijn ervaring met het afsluiten van een autoverzekering bij de FBTO is prima verlopen.
Nadelen van FBTO: Website lade een beetje traag.

FBTO reisverzekering Danny
Deze reisverzekering is beoordeeld op 04/04/2011
Afgelopen maand ben ik op vakantie geweest naar Indonesie. Mooi land, mooi weer en aardige mensen. Maar 2 dagen voor wij weer naar huis gingen werd de tas van mijn verloofde gestolen op een moment dat we even niet aan het opletten waren. Gelukkig lag haar paspoort in het hotel maar onze portemonnee, camera (met alle fotos!!) en nieuwe iPhone waren weg.

Gelukkig hadden we een doorlopende reisverzekering afgesloten bij FBTO. Daarom ging ik mijn claim in dienen voor de gestolen goederen. Op de internet site kon ik dat eenvoudig doen. En binnen -/ 10 werkdagen had ik mijn claim terugestort gekregen op mijn rekening. Alle fotos zijn we kwijt maar gelukkig kunnen we met het verzekeringsgeld weer een nieuwe camera en telefoon kopen.
Voordelen van FBTO: – Goed geholpen
– Snelle uitbetaling

FBTO zorgverzekering Martin
Deze zorgverzekering is beoordeeld op 25/11/2009
Sinds dit jaar heb ik mijn ziektekosten verzekerd bij de FBTO. Dit bevalt mij eigenlijk prima, ik maak maandelijks wel is gebruike van mijn verzekering en dit gaat allemaal zonder problemen. De FBTO is misschien wel wat duurder, misschien 10 euro duurder dan de goedkoopste zorgverzekering die er te vinden is maar de zekerheid en goede klantenservice die de FBTO mij biedt vind ik meer waard.

Ook heb ik wel is contact opgenomen bij de klantenservice en ik werd meteen geholpen. De mevrouw die ik aan de telefoon kreeg leek te weten waar ze over praten en dit maak ik niet vaak mee met die callcenters!
Voordelen : Prima helpdesk en betrouwbaarheid ten top!
Nadelen : Misschien iets duurder dan andere zorgverzekeraars.

FBTO zorgverzekering Rens Bommer
Deze zorgverzekering is beoordeeld op 16/09/2009
Ik was verzekerd bij de Agis. Dit beviel mij niet omdat de communicatie tussen deze verzekeraar en mij niet goed verliep. Wanneer ik wat wilde claimde moest ik daar veel moeite voor doen. Iets wat niet hoort na mijn mening. Daarom ben ik overgestapt naar de FBTO. Omdat ik deze verzekeringsmaatschappij ook al gebruik voor mijn reisverzekering en daar erg tevreden over ben. Maar nu dus ook mijn zorgverzekering bij de FBTO. Het overstappen van de zorgverzekering van Agis naar FBTO is eigenlijk erg vlot verlopen. Net als de afhandeling van de FBTO. Bij hun kan ik iets eenvoudig claimen en krijg ik het geld snel gestort.
Voordelen: Geld snel gestort.
Nadelen: Over de FBTO niks meer dan lof, dit is een goede verzekeraar. Agis daarin tegen vind ik een waardeloze verzekeraar!

FBTO zorgverzekering Miranda uit Amersfoort
Deze zorgverzekering is beoordeeld op 17/06/2009
Toen ik eind 2008 op zoek ging naar een nieuwe ziektekostenverzekering wou ik dit keer een goede dekking voor de tandarts omdat ik liever maandelijks iets extra’s betaal dan dat ik een keer iets heb en ik ineens een vette rekening krijg. Toen zocht ik via google naar de verzekering met goedkope premie voor tandarts kosten. Ik kwam toen uit bij de fbto en had daar me premie uitgerekend en die was erg laag dus heb ik via daar me zorgverzekering afgesloten.

Ik kwam eigenlijk al snel via internet op fbto en nadat ik me premie daar berekend kwam ik tot de conclusie dat ze je snel kunnen informeren over hun aanbod.
Op hun site moest ik wel even zoeken naar de ziektekosten verzekering omdat er zo veel verzekering op staan.

FBTO inboedelverzekering Hassan D.
Deze inboedelverzekering is beoordeeld op 03/07/2009
Toen ik op mijzelf ging wonen moest ik natuurlijk ook een inboedelverzekering gaan afsluiten. Maar ik heb de ballen verstand van verzekeren dus moest ik advies vragen aan een verzekeringsadviseur. Deze maakte een lijstje van 4 verzekeraars die het beste bij mij wensen paste. Toen heb ik bij die 4 een offerte aangevraagd zodat ik kon kijken wie de goedkoopste was. En deze bleek de FBTO te zijn. Mijn vraag was eigenlijk een uitgebreide inboedelverzekering, en deze bood de FBTO me dus aan tegen een lage premie.

Het aanvragen ging heel erg eenvoudig online. Binnen een werkweek was mijn verzekering geregeld. Nu heb ik me verzekering een paar maanden en nog geen problemen gehad. Wat mij betreft is FBTO top.
Voordelen van FBTO: Snel online aan te vragen, en goedkope premie.
Nadelen van FBTO: Nope, eigenlijk geen.

FBTO inboedelverzekering karin
Deze inboedelverzekering is beoordeeld op 02/07/2011
Omdat ik zo’n beetje al mijn verzekeringen bij FBTO heb afgesloten ben ik sindskort ook met mijn woon en inboedelverzekering overgestapt naar FBTO. Omdat ik nu meerdere verzekeringen bij de FBTO heb uit staan krijg ik pakketkorting ofzoiets. In iedergeval scheelt dat mij weer een paar procenten. mijn fbto ervaring is dus alleen gebasseerd op afsluiten en niet claimen.

FBTO inboedelverzekering Marlies
Deze inboedelverzekering is beoordeeld op 06/03/2011
bijna al mijn verzekeringen heb ik bij fbto zitten omdat ik dan pakketkorting krijg ofzo. maar ik ging de inboedelverzekering berekene bij andere verzekeraars en die waren toch nog iets goedkoper. echter ben ik door luiheid niet overgestapt. toen er vorige week was ingebroken in de garage en mijn fiets weg was moest ik dus deze claim indienen bij foto. en ik moet zeggen: dit hebben zijn top afgehandeld. dus al met al ben ik blij dat ik niet ben overgestapt. dan maar een paar euro per maand meer, ik zit goed.

Wilt u meer informatie over FBTO ga dan naar: http://www.fbto.nl

1 ping

  1. fbto.nl recensies en beoordelingen | WijzigJePolis.nl | Verzekeringen | Telefoons | Leuke Aanbiedingen

    […] Dit zijn alle producten die u op fbto.nl kunt vinden. Dat zijn er nogal wat dus. Maar wat kunt u nou verwachten van fbto? […]

Comments have been disabled.